Banyonuzun Mimarı…ARCH



Can Yalman imzasını taşıyan ARCH vitrifiye takımı ile RocaKale, banyolarda yaşam tarzı oluşturabilecek bir konsept yaratıyor.

RocaKale’nin yeni serisi ARCH’ın modern tasarımı, mimarinin üç temel ilkesinden; “fonksiyonellik", "kalıcılık" ve "estetik”ten oluşuyor.

Mimaride sıkça kullanılan yay formu, serinin tüm parçalarında kendini gösteriyor. Yuvarlak ve yalın hatlara sahip ARCH vitrifiye takımında 3 farklı lavabo seçeneği bulunuyor. 60 cm ve 80 cm’lik lavabolar yarım ayak ve tam ayak alternatifleri ile kombine edilebiliyor. 60 cm lavabo mekana bağlı olarak tezgah üstünde de kullanılabiliyor. 52 cm’lik monoblok lavabo hem farklılık arayan hem de sınırlı mekanlarda yer kazanmak isteyen kullanıcıların beğenisine hitap ediyor.

ARCH lavabolarla birlikte sunulan göz alıcı krom havluluklar yine lavabo ve klozetlerde olduğu gibi yay formunda karşımıza çıkıyor. İsteğe bağlı olarak seriye dahil edilebilen krom havluluk çözümleri, 60 cm ve 80 cm’lik lavabolara monte edilerek kullanılabiliyor.

ARCH serisi, duvara sıfır klozet ve asma klozet alternatifleri ile de öne çıkıyor. ARCH asma klozeti benzeri ürünlerden ayıran başlıca özellik, montaj bölümünün tamamen gizli olması ve böylelikle montaj sonrası hiçbir elemanının dışarıdan görünmemesi. Serinin diğer ürünleri bide ve asma bide, lavabo ve klozetlerle biraraya gelerek ARCH vitrifiye takımını tamamlıyor.

ARCH, zamanı aşan başarılı yapılar gibi banyonuzda mükemmelliğin mimarı olacak.