Başak’tan Bayilere ve Ustalara Eğitim Semineri



Başak Çatı & Cephe Sistemleri'nin organize ettiği bayi eğitim seminerleri, firmanın Eskişehir merkezinde yapıldı. Nisan ayında başlayan eğitim çerçevesinde bayiler, yurtdışı bayi toplantılarında olduğu gibi yoğun bir programla ağırlandı.


İlk gün Başak Üretim tesisleri tanıtımı ve gezisi ile başlayan program, Başak Konut Sun Hill Projesi, Has Hazır Beton tesisleri ziyaretleri ile sürdü. İkinci gün ise fabrika eğitim salonunda Genel Müdür Yardımcısı Erkan Pekdemir tarafından 'Satış Eğitimi', Ürün Yöneticisi İsmail Kösemen tarafından da 'Ürün Bilgilendirme Eğitimi' verildi.

Eğitim seminerleri her bölgede uygun yerler seçilerek yapılıyor. Ustalara yönelik yapılan ürün tanıtımı ve montaj teknikleri seminer programından Mart ayında Konya bölgesi ustaları, Nisan ayında Keşan, Lüleburgaz, Çatalca, Adapazarı, Bolu, Devrek, Kdz. Ereğli, Kızılcahamam, Haymana, Çubuk, Ankara, Çankırı Orta, Çankırı Kurşunlu ve Kayseri bölgesi ustaları faydalandı.

Haziran ayında Çorlu, Çanakkale bölgesi ustaları, Ekim ayında da Antalya, Hatay, Muğla, Denizli, Burdur, Eskişehir, Balıkesir ve Bursa bölgesi ustaları seminer programına alınacaklar. Usta seminerleri, Proje Sorumluları Olcay Tarhan ve Hakan Şirin tarafından veriliyor.