Başbakan Erdoğan'dan Kale Grubu'na Ziyaret



Kale Grubu'nun 30 milyon lira yatırımla kurduğu AR-GE Merkezi'ndeki yapılan çalışmalar hakkına bilgi alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kale Grubu Onursal Başkanı İbrahim Bodur, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ve Kale Grubu Teknik Grup Başkanı Osman Okyay tarafından fabrika girişinde karşılandı.
     
Yeni AR-GE Merkezi'ni gezen Başbakan Erdoğan'a, çalışmalar hakkında bilgi verildi, seramiğin tasarımdan üretime kadar olan işleme süreci anlatıldı ve Kale Grubu'nun üreterek dünyaya ihraç ettiği Kalesinterflex tanıtıldı. Ürünün esneme özelliğiyle İstanbul Metrosu ile Marmaray Projesi'nde de kullanıldığını öğrenen Erdoğan, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay'ı teknoloji üretiminden dolayı tebrik etti.

"Ülkem adına onurlandım"

Başbakan Erdoğan'a, ziyaret anısına üzerine portresinin işlendiği seramik tablo hediye edildi. Başbakan Erdoğan, kendisine hediye edilen tablonun bir benzerini de imzalayarak Kale Grubu'na hatıra bıraktı. Kaleseramik Şeref Defterini de imzalayan Başbakan Erdoğan, ''Gururumuz olan Kale Grubu'nun bu eseriyle ülkem adına onurlandım. Başarılarınızın artarak devamı dileğiyle İbrahim Bodur Bey'e ve ailesine sağlık, afiyetler diliyorum'' diye yazdı.