Başkentin En Lüks Projesi Parkvadi Premium’a 70 Seçkin Aile Aranıyor



Ankara’da; Dikmen vadisindeki 1, 2 ve 3’üncü etabın tamamını cepheden gören arsa üzerinde inşa edilmiş olan ve başkentin en lüks projesi olma iddiası taşıyan Parkvadi Premium-Teras Evler’de, sadece 76 seçkin aile yaşayacak.

Halen 70 seçkin ailenin arandığı proje, Parkvadi projesinin inşaat kalitesinde ve malzeme kalitesinde ulaştığı en üst noktada ve Park Vadi’nin son aşaması. İskan ruhsatları ve tapuları alınmış ve oturmaya hazır ayrıcalıklı bir site alan Parkvadi Premium-Teras Evler, en lüks malzemelerle inşa edildi, kullanılan malzemelerin büyük bölümü de ithal.

İlk görüşte aşk

Parkvadi Premium-Teras Evler, “İlk görüşte aşk” sloganıyla sunuluyor. Kuzu-Ulubol iş ortaklığı tarafından gerçekleştirilen proje, Avrupa Konseyi tarafından ödüllendirilen Türkiye’nin ilk ve tek projesi. Sadece 70 seçkin aile aranan projede satışların kısa sürede tamamlanacağı tahmin ediliyor. 76 adet konuttan oluşan projede 50 adet 280 metrekarelik düz daire, 16 adet açık teraslı dubleks, 10 adet 700 ile 1000 metrekare arasında değişen tripleks daireler bulunuyor.

2-3-4 araçlık otopark

Projeye ulaşım, hem Hoşdere caddesinden hem de Dikmen caddesinden iki yönlü sağlanabiliyor. Düz dairelerin 2, dubleks dairelerin 3, triplekslerin ise 4 araçlık kapalı otoparkları var. 2 günlük su ihtiyacını karşılayacak su depoları, 24 saat kesintisiz elektrik sağlayacak jeneratör grubu, tüm site kapalı ve açık alanlarını 24 saat izleme ve kayıt etme özelliğinde güvenlik sistemi kurulan projede, güvenlik sisteminde de son teknoloji kullanıldı. Yaya ve araç giriş çıkışları elektronik sistemli kapılardan sağlanıyor. Giriş güvenlik noktalarıyla konutlar arasında iletişim sağlayacak intercom sistemi mevcut.

Türk hamamı, Amerikan bar havuz ve güneşlenme terası

Parkvadi Premium-Teras Evler’de, fiberoptik kablolamayla mükemmel bir iletişim alt yapısı sağlandı. Hızlı internet erişimi, IP TV, 40 kanallı uydu yayını, D-Smart ve Digitürk altyapısı kurulan projedeki tripleks daireler, sınıfının en lüks ve en kullanışlı konutları olarak gösteriliyor. En alt katta yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, Amerikan bar, spor alanı, duş ve güneşlenme terası bulunuyor. Ayrıca hizmetli odası ve banyosu da bu katta. Bu katın altında daireye özel ısıtma, havuz filitrasyonu, su arıtma gibi mekanik ekipmanlar ve tesisler bulunuyor. Giriş katında vadiye hakim büyük bir salon, çok lüks ve kullanışlı ithal mutfak ve misafir tuvaleti var. En üstte hepsi banyolu yatak odaları, genel banyo ve çalışma odası var. Toplamda 5 banyo ve yedi tuvaletli triplekslerde, çalışma ve ebeveyn yatak odalarının geniş balkonu var. Isıtma, soğutma, havalandırma otomasyona bağlı çalışıyor. Merkezi klima olan konutlarda, döşemeden ısıtma yapılıyor.

Kapılar parmak iziyle açılıyor

Parkvadi Premium-Teras Evler, ‘tam akıllı ev’ donanımına sahip.
Giriş kapısı parmak iziyle açılırken, bir süre sonra otomatik olarak kilitleniyor.
Dış cephe doğramalarındaki manyetik kontak ve ev içinde su taşkını, gaz, yangın, cam kırılma alarm detektörleri ile ev, tüm sorunlara karşı tam güvenliğe alınmış durumda.
Otomasyon sistemi; cep telefonu ve internet üzerinden uzaktan müdahale etme imkanı veriyor.
Evlerin ısıtması-soğutması, her mekan için ayrı derecelendirmeyle yapılabiliyor.