BAUHAUS Bakırköy Açıldı



Marmara Forum Alışveriş Merkezi'nde yer alan BAUHAUS Bakırköy, 12 bin metrekare satış alanı ve 120 bini aşkın kaliteli ürün seçeneği ile hizmet vermeye başladı. Türkiye’de 'kendin-yap' kavramını yerleştiren ve ülkemizdeki ilk yatırımını 1996 yılında yapan BAUHAUS, uluslararası konsepti doğrultusunda çok geniş satış alanlarında hizmet veriyor. Açılan her yeni şube ile Türkiye’deki  toplam satış alanını da büyüten BAUHAUS, geniş ve ferah mekanları, özgün iç tasarımı, aradığını bulma kolaylığı sağlayan uzmanlık bölümleriyle dikkat çekiyor. 

Erol YelmerYüzde yüz yerli yönetim ve personel kadrosu

Yüzde yüz yerli yönetim ve personel kadrosuyla hizmet veren BAUHAUS Bakırköy, toplam 400 kişiye iş imkanı sağlarken,1000’in üzerinde yerli firmadan mal ve hizmet temin ederek istihdam ve üretime de katkıda bulunuyor. BAUHAUS ürün kalitesini  sürekli artırarak yüzde 35 yabancı, yüzde 65 yerli olmak üzere çok geniş ve kaliteli bir ürün yelpazesi sunuyor.

Zengin ürün çeşidi

Zengin ürün yelpazesi ile Bahçe Dünyası, her türlü banyo aksesuarı, vitrifiye ve sıhhi tesisat ürünlerinin yer aldığı Banyo Dünyası, deniz tutkunlarının vazgeçilmezi  Nautic bölümleri, sadece BAUHAUS  müşterilerine ait 1600 araçlık özel otopark; Bakırköy, Güngören, Yeşilköy, Sahilyolu ve Topkapı istikametlerinden olmak üzere 5 ayrı güzergahtan kolay ulaşım ve rahat giriş imkanına sahip BAUHAUS Bakırköy, atölye, ev, bahçe ve tekneyle ilgili tüm taleplere cevap veriyor.



BAUHAUS’tan KOBİ’lere Avrupa pazarı için tam destek                                                       

BAUHAUS’ta açılan her yeni şube bir yandan istihdamı artırırken, diğer yandan da üretici yerel firmalar için önemli bir pazar oluşturuyor. BAUHAUS Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer, “BAUHAUS Türkiye, Avrupa’nın 15 ülkesinde 200’ün üzerindeki şubesine ihracat kapılarını aralamakta, böylece hem bölgesel ekonomiyi güçlendirmekte hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır. Yerli üretici firmalarımızın Avrupa’daki BAUHAUS şubelerine kaliteli yerli ürünleri ihraç etmelerine her türlü desteği veriyoruz. Açtığımız her yeni şube ile hem istihdamı artırıyor, hem de  üretici yerel  firmalar için önemli bir pazar oluşturuyoruz” dedi.