BAUHAUS Türkiye'de 14. Yılını Kutluyor



1996 yılından beri Türkiye’de faaliyette bulunan BAUHAUS, 14 yaşında. Türkiye’deki ilk yatırımını 1996 yılında İstanbul Kozyatağı’nda yapan ve atölye, ev ve bahçe uzmanı  denilince ilk akla gelen BAUHAUS, yeni yaşını nostaljik fiyatlarla kutluyor. 

Avrupa’da 13 ülkede 200’ü aşkın satış merkezi ile hizmet sunan BAUHAUS, 49 yıl önce Almanya’da ilk kez do-it-yourself / kendin yap fikrini uygulamıştı. Türkiye, Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Hırvatistan, Macaristan, Norveç, İspanya, İsveç, İsviçre ve Slovenya’da 14 binin üzerindeki çalışanı ile Avrupa’nın en başarılı şirketlerinden biri olan BAUHAUS, Türkiye’de sektör lideri olarak hizmet veriyor.

Geniş kapsamlı hizmet çeşitleri, kaliteli servisi, fiyat avantajları, ürün çeşitliliği ve uyguladığı birçok ilk ile sektörün lideri olan BAUHAUS, sektördeki en büyük satış alanları ve en zengin ürün çeşidine sahip. Türkiye’deki  ilk yatırımından bu yana ekonomiye sağladığı katma değerle büyümesini sürdüren BAUHAUS, bugüne kadar yaklaşık 1500 kişiye iş imkanı yarattı. Müşteri memnuniyetinin temelini oluşturan iyi ve kaliteli hizmeti ilke edinen  BAUHAUS’ta  açılan her yeni satış merkezi bir yandan istihdamı artırırken, diğer yandan da üretici yerel  firmalar için önemli bir pazar oluşturuyor. Ayrıca Avrupa’nın 13 ülkesindeki 200 BAUHAUS uzmanlık satış merkezine Türk üreticilerin mallarının pazarlanmasını da destekleyen BAUHAUS, özellikle üretici KOBİ’ler için Avrupa’da önemli bir ihracat pazarı oluşturuyor.