Kurtköy'de 230 Bin Dolara 2 Teraslı Villa



Temeli 2002 yılında atılan Kurtköy'deki Gökkuşağı Evleri'nde yaşam başladı. Fiyatı 230 ve 350 bin dolar arasında değişen 25 konutun 19'u satıldı.

Bileşim Mühendislik tarafından Kurtköy'de Aydos Dağı'nın eteklerinde inşa edilen Gökkuşağı Evleri 25 adet tripleks villadan oluşuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 4 dakika, İstanbul Park Pisti'ne de 10 dakika uzaklıkta yer alan Gökkuşağı Evleri, otoban ile E-5 karayolunun arasında bulunuyor. 10 bin 160 metrekarelik bir arazide inşa edilen evlerin her biri 300 metrekare büyüklüğünde. Temeli 2002 yılında atılan proje tamamlanmış ve sitede yaşam başlamış. 5 oda ve 2 salondan oluşan projede tüm villalar 'sıra evler' mimarisi ile inşa edildiği için her evin kendine ait bir bahçesi bulunuyor.

Arazinin yüzde 80'i yeşil alan
Radye temel üzerine deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Gökkuşağı Evleri'nin kurulduğu arazinin yüzde 80'i yeşil alana ayrılmış. Geriye kalan alanın 3 bin metrekaresinde de yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları ile mini futbol sahası yer alıyor. Gökkuşağı Evleri'nde her villada 13 metrekarelik iki adet teras, barbekü ve şömine de bulunuyor. Villaların içinde, isteyenler için sauna yapabilecekleri bir alan da yer alıyor. Evlerin 19 tanesi satılmış durumda. Projede yer alan konutların fiyatları konumlarına göre 230 bin ve 350 bin dolar arasında değişiyor. Gökkuşağı Evleri'nde konut sahibi olmak isteyenler banka kredisinden yararlanabiliyor.