Baymak Akademi’de Eğitimler Devam Ediyor



Baymak’ın sahada ihtiyaç duyulan önemli eğitim eksikliklerini tamamlayabilmek ve konusunda en üst donanıma sahip sektör çalışanlarının eğitilmesi için hayata geçirdiği Baymak Akademi’de 3-5 Eylül tarihleri arasında brülör ürün eğitimi düzenlendi. 30 katılımcıyla 3 oturumda gerçekleşen eğitimde ilk oturuma Baymak Isıtma Ürün Grubu Sorumlusu Emre Koçkan ve Satış Sonrası Hizmetler Müdür Yardımcısı Mustafa Bozkurt ile birlikte Baymak brülör tedarikçisi Ecoflam firmasının Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Mario Borzoni de katılım gösterdi. Eğitimin ilk gününde brülörlerin montajı, devreye alınmadan önce dikkat edilmesi gereken noktalar ve emniyet sistemleri üzerine bilgi verildi.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Eğitimlerinin ikinci oturumunda brülörlerin devreye alınması, elektrik tesisatlarının montajı, otomasyonlarının yapılması ve periyodik bakımları üzerine teorik ve pratik bilgiler katılımcılarla paylaşıldı. Brülör eğitiminin son oturumunda ise katılımcılarla birlikte sahada montaj çalışması gerçekleştirildi.
Emre Koçkan Mustafa Bozkurt ve Mario Borzoni ile brülör kullanıcılarını ziyaret eden katılımcılar, hâlihazırda brülörlerin çalışma sistemlerini inceleyip kullanıcıların memnuniyetini dinlediler. Bu kapsamda Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü, Final Okulları ve Erenköy’de bulunan 15 kattan oluşan 60 daireli konut projesi ziyaretlerinde bulunuldu.

Saha ziyaretlerinde kademeli ve oransal brülörlerin montajları incelenerek sahada bizzat kullanıcıların görüş ve deneyimlerini dinleyen katılımcılar, uygulamalı eğitimlerden ve kendilerine bizzat bilgilendirmede bulunan Mario Borzoni’nin katılımından duydukları memnuniyeti diye getirdiler. Baymak Akademi’de 9 -10 Ekim tarihleri arasında ise ısı pompası eğitimi gerçekleşti. 2 oturumda devam eden eğitimlere 16 kişi katılım gösterdi. Baymak Satış Sorası Hizmetler Müdürü Mustafa Bozkurt ve PV Ürün Müdürü Zafer Ceyran’ın katıldığı eğitimlerde İstanbul, Yalova, Bursa, Balıkesir, Antakya, Mersin, Gönen ve Susurluk’tan gelen Baymak yetkili servislerine tesisat, hibrit sistemler ve yenilenebilir enerji konusunda detaylı bilgi verildi.