Baymak LUNA³ Serisi Tüketicini Beğenisine Sunuldu



Baymak Baxi Group, Luna serisinin yeni modeli LUNA³’ü piyasaya sürdü.

Gelişmiş ısıtma teknolojisi ve İtalyan estetiğinin buluştuğu Luna klasiğinin son jenerasyon kombisi olan LUNA³ kombiler, 24 kW’lık, bacalı LUNA³ 240 i, 25 kW’lık, hermetik LUNA³ 240 Fi ve 31 kW’lık, hermetik LUNA³ 310 Fi olmak üzere üç ayrı kapasite seçeneği ile dikkat çekiyor.

Yüksek verime sahip bakır ana eşanjör ve anti-korozyon özellikli boya ile boyanmış bakır borulardan yapılan ve alevle temas halindeki eşanjör alüminyum silikon ile kaplı olduğu için ısı dayanımı yüksek olan LUNA³ serisinin veriminin % 94,5 değerlerine kadar ulaşması, serinin tercih edilirliğini arttırıyor.

LUNA³ serisi kombilerin tüm kontrol ve ayarları üzerindeki dijital ekran tarafından programlanabiliyor ve kontrol edilebiliyor olması serinin dikkat çeken özelliklerinden biri. Ayrıca seri dijital ekranda servis kontrolleri ve yeni geliştirilen programlar ve fonksiyonlar için de sonradan bilgi girişine izin verecek şekilde tasarlanmış.

LUNA³ kombilerin, sadece kullanım suyu devresinin açık olduğu yaz konumu, hem kullanım suyu devresinin hem merkezi ısıtma devresinin açık olduğu kış konumu ve sadece merkezi ısıtma devresinin açık olduğu ısıtma konumu olmak üzere üç ayrı çalışma konumunda çalışabiliyor olması da dikkat çekici diğer özelliklerden biri.
Ayrıca kombi modelleri güneş enerji sistemlerine kolayca bağlanabilecek şekilde dizayn edilmiş olması da özellikle güneş enerjisinin yoğun olduğu Ege ve Akdeniz bölgesinde yaşayan tüketiciler için önem taşıyor.

Doğalgaz veya LPG ile kullanıma uygun dönüştürülebilir brülör grubu paslanmaz çelik yapıya sahip Luna serisi elektronik olarak düşük ve yüksek sıcaklıktaki sistemlere uygun çalışacak şekilde programlanabilirken, yerden ısıtma ve radyötörle ısıtmayı bünyesinde bulunduran nadir kombilerden olup serinin hermetik modelleri Avrupa CE/92/42 standardına göre 3 yıldızlı enerji verimliliği ile değerlendirildi.