Baymak Termostatik Vanaları



Isıtma soğutma sektörünün öncü firmalarından Baymak, tam çözüm hizmeti anlayışı ile ihtiyacın tamamını tek bir merkezden gidermek için çalışıyor. Üstün teknolojili üretim üssü, çevre dostu Baymak anlayışı, enerji tasarrufuna verilen önem ve yenilikçi Ar-Ge çalışmaları ile Baymak ürün yelpazesi sürekli geliştiriliyor.

Baymak termostatik radyatör vanaları, boyler veya kazanı değil, radyatörleri kontrol altında tutarak istenilen sıcaklığa ulaşmayı sağlıyor. Her odaya ayrı sıcaklık imkanı sağlayan Baymak termostatik radyatör vanası sayesinde istenilenden fazla ısınma engellenmiş oluyor. Böylece fazla enerji harcanmasının önüne geçilerek enerji tasarrufu sağlanıyor.

Baymak termostatik radyatör vanası kullanılan radyatörlerde, oda istenilen sıcaklığa gelince radyatöre giren sıcak su miktarı otomatik olarak kısılıyor. Önceden ayarlanmış sıcaklık ayarının geçilmesi engellendiği için odanın istenilen sıcaklıkta kalması sağlanıyor. Daha az enerji sarfiyatı ve hava kirliliğine daha az sebep olduğundan çevreye hem de daha az yakıt kullandığı için bütçeye katkı sağlıyor.

Baymak termostatik radyatör vanası, oda sıcaklığını 7-28 derece arasında istenilen sabit değerde tutarak enerji verimliliği ve tasarrufu sağlıyor. İlk ve son katlardaki radyatörleri yüksek sıcaklığa ara katları daha düşük sıcaklığa ayarlayarak ara katların daha önce istenilen sıcaklığa ulaşması sağlanmış oluyor. Böylece istenilen sıcaklığa ulaşan orta katlardaki radyatörler devre dışı kalarak, alt ve üst katlar ısınmaya devam ediyor, çalışma süresi kısalıyor ve dolayısıyla gereksiz ısıtmalar önlenmiş oluyor.

Tüm döküm ve panel radyatörlerde kullanılabilen Baymak Termostatik Radyatör Vanaları köşe tip ve düz tip modelleri Baymak ürün yelpazesinde yer alıyor. Baymak Termostatik Radyatör Vanalarının gövde malzemesi ise pirinç- nikel kaplamalı. Sızdırmazlık, contalı (NBR) olup 120 derece sıcaklığa ve 10 bar basınca dayanıklı ve TS EN 215-1 standardına uygun olarak üretildi.