Baymak’tan 7 Yıl Garanti



Baymak, satışını yapmış olduğu tüm klima marka (Baymak, Baxi, Dolcevita, Falke, Westen) ve modellerde hiçbir ek ücret talep edilmeyecek bir '7 yıl garanti kampanyası' başlattı. 7 yıl garanti, Baymak klimanın kompresör dahil tüm parçaları için geçerli olacak. Kampanyaya katılmak için klimanın Baymak yetkili servis tarafından montajının ve ilk çalıştırma işleminin 31 Ağustos 2010 tarihine kadar yaptırılmış olması yeterli.

Baymak’ın ‘A’ sınıfı enerji verimliliğine sahip 7 yıl garantili Baymak Elite klimalar, sağladığı elektrik tasarrufunun yanısıra üstün performansıyla dikkat çekiyor. Elite klimalar, 4 değişik modeliyle farklı büyüklükteki alanlara hitap ediyor. ISO 9001, CE, DQS, Avrupa Enerji Sertifikası, Çevre Sağlığı Sertifikası gibi kalite ve sistem belgelerine sahip Baymak Elite klimalar; 3 kademeli filtreleme özelliği sayesinde ortamdaki toz, polen, istenilmeyen koku ve sigara dumanını yok ediyor. 'Ionizer' teknolojisiyle ortama negatif iyon molekülleri yayarak daha enerjik ve ferah hissetmenizi sağlıyor; odanıza doğadaki taze havayı getiriyor.

İstediğiniz sıcaklık siz olmasanız da kontrol altında

‘I feel’ özelliği sayesinde, ortam sıcaklığını algılayabilen uzaktan kumandanızın hissettiği sıcaklık, istemiş olduğunuz dereceye gelene kadar Baymak Elite Klima, ortamı serinletmeye devam ediyor. Böylece klima, odanın farklı bölgelerindeki ısıdan haberdar oluyor ve kumandanın bulunduğu nokta sizin istediğiniz ısıdan farklıysa, hemen devreye girerek ortam ısısını sabitliyor. Sıcaklık ve isteğe göre ayarlanan fonksiyonlar, LCD ekrandan da rahatlıkla takip edilebiliyor.



Yüksek performans, sessiz çalışma

Yüksek performanslı ısıtma, soğutma ve fan konumu ile maksimum konfor sağlayan Baymak Elite klimalar, Rotary tip son teknoloji ürünü kompresörler sayesinde sessiz çalışma özelliği ile 26 db. düşük ses seviyelerine kadar çalışıyor. Bu sayede ferah havanın keyfini tam anlamıyla çıkarmanızı sağlıyor.

Ayarlanabilen yatay ve dikey hava kontrolleri sayesinde homojen hava dağılımı sağlayan Baymak Elite klima, nemli bölgelerde yüksek nem alma kapasitesi ile evinize gerçek ferahlığı getiriyor. 24 saat ayarlanabilen ‘Timer’ ile Baymak klimalar, önceden ayarlanan zamanda çalışır veya kapanır.