BB Group, Homes Adlon Residence ile Bodrum'a Alman Standartlarını Getiriyor



Almanya'da New Kranzler Eck Berlin, DBB Berlin, The Ritz-Carlton Berlin, Sat1 Mediencentrum projelerinde adından söz ettiren Türk şirketi BB Group Homes, inşaat sektöründe üç kuşak boyunca sadece Almanya'da imza attığı 100'e yakın projeden sonra Bodrum'da Adlon Residence Bodrum Golf Society'yi hayata geçiriyor. Projenin lansman toplantısı, 5 Ekim Çarşamba günü Sapphire'de gerçekleştirdi. Tuzla Koyu mevkinde yer alan Adlon Residence Bodrum, 27 bin mterekare arsa alanı, sosyal tesisler dahil 10 bin metrekare inşaat alanı, 57 - 138 metrekare aralığında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 3'er katlı 37 bloktan toplam 200 konut ve 15 müstakil konuttan oluşuyor.

2x18 delikli golf sahasına ve flamingoların doğal koruma alanı Tuzla Koyu'na komşu olan Adlon Residence'de, özel deniz beach iskele, her bloka özel havuz, açık yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, SPA, her türlü konfor ve concierge hizmetleri bir arada sunuluyor.      

Geniş bir yelpazede concierge hizmetleri

Adlon Residence, concierge hizmetlerinde shuttle servisinden havaalanında karşılama ve transfere, günlük kişisel alışverişten kuru temizlemeye, gezi, tur ve golf organizasyonundan her türlü rezervasyona, veteriner danışmanlığından özel şoföre kadar her alanda hizmet veriyor. Ayrıca Adlon Vip Card hizmeti ile konuklara Bodrum ve İstanbul'un önde gelen birçok mekanında yüzde 30'lara varan indirim imkanı da sunuluyor. Adlon Residence'ta yer alan Business Center'da ise tatil esnasında iş dünyasından uzak kalmak istemeyenlere her türlü toplantı hizmeti de veriliyor.  

Tüm uygulamalar DIN ve TUV'e göre geliştiriyor

BB Group Homes, tüm uygulamalarını Alman kalite standartları ve normları olan DIN ve TUV'e uygun olarak geliştiriyor. Yeni bir yaşam tarzını hedeflediklerini belirten BB Group Homes Genel Müdürü Bülent Baylav, Adlon Residence'ta önceliğin yüksek kalite standartları, sağlam malzeme, kalifiye personel ve kusursuz işçilik olduğunun altını çizdi. 

Kusursuz inşaat kalitesi kadar mükemmel hizmet anlayışını hedefleyen ve her bakımdan gerçek müşteri memnuniyeti sağlanması doğrultusunda faaliyet gösteren BB Group Homes'un hizmetleri arasında mobilya seçenekleri, satış sonrası hizmetleri, hukuksal destek, kira garantisi ve mortgage seçenekleri yer alıyor.