Beko ile Aydınlık Günlere



Üstün teknolojisi ile tüketici ihtiyaçlarına çözümler sunan Beko, şimdi de toplumsal sorumluluk bilinci ile özel bir çalışma gerçekleştiriyor. Levent’te meydana gelen terör saldırısının birinci yıldönümü yaklaşırken, saldırıda ağır hasar gören HSBC Genel Müdürlük binasının üç cephesi Beko tarafından giydirilerek yıldızlı ışıklarla aydınlık bir görüntü yaratılacak. Beko, bu çalışması ile acıların izlerini silmeyi hedefliyor.

Türkiye beyaz eşya sektörünün dünyaya açılan tek markası olma ünvanını elinde bulunduran Beko, geçtiğimiz yıl kasım ayında meydana gelen saldırı sonunda ağır hasar gören HSBC Genel Müdürlük binasının üç cephesini giydiriyor. 13 Kasım Cumartesi günü açılacak olan üç cephesinde Beko logosunun yer alacağı çalışma, geceleri de yıldızlı ışıklarla aydınlatılacak.

Dünyanın 100’den fazla ülkesinde her iki saniyede bir ürünlerini tüketiciyle buluşturan Beko, toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ederek, Türkiye’yi yasa boğan saldırının ardından brandalarla örtülen binayı enkaz görünümünden kurtarıp yeni bir çehreye kavuşturuyor.

Çalışmada her üç cephede de gökyüzünün derinliğini vurgulayan yıldızlar üzerinde Beko logosu kullanılacak. Çalışma, kapladığı alan ve kullanılan özel teknoloji ile dikkat çekiyor. Acıların izlerini silmeyi ve topluma manevi katkıda bulunmayı hedefleyen Beko bu çalışması ile bir yıl süreyle yürekleri aydınlatacak.