Bestar Lighting LED Teknolojisini İç Mekanlara Taşıyor



Bestar Lighting, LED (enerjiyi direkt ışığa çeviren teknoloji) teknolojisinin ağırlıklı olarak kullanıldığı yerli tasarımlarından oluşan ürün yelpazesi ile günlük hayat için pratik, ekonomik, hızlı ve kaliteli aydınlatma çözümleri sunuyor.

Günümüze kadar ağırlıklı olarak görsel efekt amaçlı kullanılan ve nadiren iç ve dış mekanlarda genel aydınlatma amaçlı kullanılmaya başlanan LED teknolojisinin aydınlatma kültüründe önemli bir yer edinmesi gerektiğinden yola çıkan Bestar Lighting, tüketicilerine sunduğu ürün koleksiyonu ile bu alanda da öncülüğünü sürdürüyor.

Sektöründe birçok ilke imza atan Bestar Lighting, kristal spotu da Türkiye’ye ilk getiren marka. Orijinal tasarımları, parfüm şişelerinden esinlenerek üretilen avizeleri ve çeşitli ürünleriyle, aydınlatmanın doğal, ekonomi ve zevk yönüne odaklanıyor.

Türkiye genelinde 53 ilde faaliyet gösteren Bestar Lighting, Azerbaycan, Afrika ülkeleri, Bulgaristan ve Ukrayna gibi ülkelere yaptığı ihracatla da ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyor.