Beymen Home'dan Kişiye Özel Mobilyalar



Yaşadığı mekâna önem veren ve farklı tasarımlar arayanların adresi Beymen Home, özel sipariş mobilya ihtiyacına Beymen kalitesiyle cevap vermeyi amaçlayan “Beymen Home Mobilya” koleksiyonunu sunuyor.

Beymen Kreatif Direktörü Murat Türkili ve Beymen Home ekibinin katkılarıyla hazırlanan mobilyalar, modern kent hayatının gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlandı. Beymen Home Akmerkez’de satışa sunulan koleksiyon, geniş renk ve kumaş alternatifleriyle, konfor ve estetiği bir arada arayanlara hitap ediyor.
 
Beymen Home koleksiyonunda yer alan kanepe, koltuk, ahşap kolçaklı sandalye, dresuar, orta sehpası ve puflar, siparişe uygun renkte ve kumaşta üretiliyor. 2 yıl garantili mobilyalar, fonksiyonellik ve estetiği ön plana çıkarıyor. Kanepelerde 18, koltuklarda 30, sandalyelerde 7 değişik kumaş ve renk seçeneği bulunan koleksiyonun ürünleri, kullanıcıya 2 ila 4 haftada teslim ediliyor.

Koleksiyona, Beymen Home tarzını yansıtan farklı ve özgün parçaların eklenmesi, müşteri talepleri doğrultusunda kumaş ve boyut seçeneklerinin çeşitlendirilmesi planlanıyor.