Beyond - Unlimited Edition



Roca banyo ürünleri, bir adım daha ilerde olmak isteyenler için, banyolarını hayal ettikleri tasarımlara dönüştürecek bir koleksiyon oluşturdu. Yenilikçi tasarımı ve malzeme kalitesi ile Roca Beyond banyo ürünlerinin geniş yelpazesi, teknoloji ve estetiği bir arada sunuyor.

Ürün Özellikleri:
- Klozetin tüm yüzeyinde eşit su dağılımı ile kolay temizlenir yüzey,
- Rimless tasarımı ile su sıçramayı önleyen hazne,
- 4.5 / 3L haznesi ile su tasarrufu sağlayan sifon
- Roca tarafından tescillenmiş Supralit® teknolojisi ile yumuşak kapanan, kolay temizlenen, rengini uzun yıllar koruyan klozet kapağı

Ürünler hakkında bilgi için http://www.roca.com.tr/

 

*

Roca Hakkında

100 yıllık geçmişe sahip bir İspanyol markası olan Roca; armatür, lavabo, klozet ve duş sistemleri gibi banyo alanı için ürünlerin tasarımı ve üretimini dünya üzerinde 170’den fazla pazarda, 82 üretim tesisi ile gerçekleştiriyor. Dünyada pazarını genişletmeye devam eden Roca şimdi de Türkiye pazarına hizmet vermek için hazırlanıyor.

Mimarlık, tasarım ve sürdürülebilirlik konularını odağına alan Roca, ürün tasarımları için ünlü tasarımcı ve mimarlar ile çalışıyor.

Profesyonellerle sürekli diyaloğu teşvik etmek için bir buluşma noktası olarak yaratılan Roca Gallery’ler, markanın özünü ve değerlerini yansıtan, mimari ve tasarım odaklı sergilere, tartışmalara, sunumlara ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Roca tarafından düzenlenen tasarım yarışması One Day Design Challenge ise; 30 yaşın altındaki öğrenci ve genç profesyonellere bir gün içinde banyo alanı ile ilgili orijinal ve yenilikçi ürünler yaratma fırsatı tanıyor.

Dünyada su eksikliğinden kaynaklanan sorunların çözümüne katkıda bulunmak amacıyla kurulan We are Water Foundation, dünyanın dezavantajlı bölgelerinde su ve sanitasyona erişimi garanti eden projeler geliştiriyor.