Beypazarı'na Hayran Kaldılar



Türk kültürünün günümüzde yaşatıldığı ender merkezlerden biri olan Ankara’nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı, Sırbistan’ın Sancak bölgesinden 6 Belediye başkanını ağırladı. İlçeyi gezen konuk belediye başkanları, hayranlıklarını dile getirdiler.

Süper tarihi bir doku

Dışişleri Bakanlığı’nın işbirliğinde belediyecilikle birlikte çeşitli konularda düzenlenen 5 günlük temas ve incelemelerde bulunmak üzere Ankara’ya gelen Sırbistan’ın Sancak Bölgesi Belediye başkanlarının oluşturduğu heyet, tarihi dokusuyla ön plana çıkan Beypazarı’nı da ziyaret ettiler. Yabancı konuk belediye başkanları, ilçenin tarihi dokusunu gezip görme fırsatı bulduktan sonra MHP’li Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp’in makamına konuk oldular.

Faydalı bilgiler aldık

Sırbistan’lı Belediye Başkanları ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp başta olmak üzere tüm yetkililere Belediyecilik anlayışı ve uygulamaları konusunda vermiş oldukları bilgilerden dolayı teşekkür ederiz" açıklamasında bulundular. Özalp ise konuk belediye başkanlarını ilçeyi gezip görme fırsatı bulmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.