Bien Magiclean Yüzey Teknolojisi



COVID-19’dan korunmak için birincil öncelik hijyenden geçiyor. Bu yüzden de evlerdeki yaşam alanlarının sıklıkla temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi büyük önem taşıyor. Hijyenin yanı sıra estetiğe de önem verenlerin markası Bien, evlerin en sık kullanılan bölümleri arasında yer alan banyo ve tuvaletleri, Türkiye’de ilk olan Magiclean yüzey teknolojisi ile buluşturuyor. Anti-mikrobiyel özellikli Bien tasarımına sahip banyolar hem görünümü hem de temizliğiyle göz dolduruyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Alman Hygiene-Institut ve Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü onaylı Magiclean, özel formülüyle banyo ve tuvaletlerde mikrop barındırmıyor.

Çevre dostu Bien’in Magiclean teknolojisi ıslak mekanlarda hijyeni en üst düzeye çıkarıyor. Böylece banyo ve tuvaletler ömür boyu maksimum hijyene, aynı zamanda pürüzsüz yüzeylere kavuşuyor.


*

Bien Hakkında

Ercan Şirketler Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Bien, Türkiye ve dünyada yapı sektörünün önemli oyuncularındandır. Tasarımdaki öncü kimliğiyle de dikkatleri çeken Bien, sergilediği çevreci yaklaşımı ve doğaya saygılı tavrıyla öne çıkan bir markadır. Üretimini Bilecik ve Bozüyük’teki fabrikalarında yapan Bien, yurt içinde 130’u aşkın yetkili satıcısı, 3.500’ü aşkın satış noktasıyla pazardaki yerini almaktadır. Üretiminin yüzde 35’ini yurt dışındaki 70’e yakın ülkeye ihraç eden Bien ödüllü tasarımları ve 100’ü aşkın karo ürün koleksiyonuyla yılda 45 milyon m2’nin üzerinde karo üretim kapasitesine sahiptir. 2020 yılında yapılan yeni yatırımlarla 1 milyon adet/yıl seramik sağlık gereçleri üretim kapasitesi, armatür üretim tesisi ve tamamlayıcı ürünler üretim tesislerini faaliyete geçirmiştir. Bien’in ürün yelpazesinde ıslak mekanlara yönelik ürünler, karo seramik, seramik sağlık gereçleri, armatürler, gömme rezervuar, banyo mobilyası ve banyo aksesuarları yer almaktadır.  6 kıtada 70’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştirirken, tüm üretimini TS EN 14411 ve TSE YILDIZ/ÇİFT YILDIZ belgelendirmesi ile, Türk standartlarına uygun olarak üretmektedir.