Bien Seramik ve Bien Banyo UNICERA'da



Bien, 27 Şubat-03 Mart 2018 tarihleri arasında, Yeşilköy’de CNR Expo düzenlenecek olan Se­ra­mik Ban­yo Mut­fak Fu­arı’n­da, en ye­ni ta­sa­rım­ ürünleriyle 612 m2 büyüklüğündeki 4’üncü Hol C06 No’lu stantta ye­ri­ni alacak.

Bien, fuarda Bien Seramik ürünlerinin yanısıra, Bien Banyo ürün grubunu da tanıtacak. Bien standında Bien Seramik’in yeni koleksiyonlarıyla, Bien Banyo ürün grubunda yer alan seramik sağlık gereçleri (SSG) ve armatürleri tanıtacak.

Bien bu yıl daha da büyüyerek fuarda 
Son üç yılda her yıl ortalama %25’in üzerinde büyüyen Bien, üretim kapasitesini daha da genişleterek yeni yatırımlara imza atıyor. Bien Seramik’in 2018 yılının ilk yarısında devreye girecek olan yeni yatırımlarıyla mevcut kapasitesi %20 oranında artacak. Türkiye’de ilk defa bu yatırımla 10 bin 500 tonluk presler kullanacak olan Bien Seramik, daha büyük ebatta ve üstün kalitede üretim yapacak.

Doğal taş, ahşap, mermer ve büyük ebatlar
Doğadan ilham alan bir marka olarak 2018 koleksiyonunda Bien Seramik yine doğal objeler vurgulayacak ve doğadan tarzlar sentezleyecek. Bien Seramik fuarda 40x120cm, 60X120cm, 80x80cm ebadındaki yeni koleksiyonlarını ve 20 mm kalınlığındaki ürünleri ön plana çıkaracak.

Reklam Goruntulenme Bolumu