Bien'den Ödüllü Organic Serisi



Bien Seramik'in Tolga Berkay imzasını taşıyan Organic banyo serisi, iskeletimizin yapısını, kaslarımızı ve anatomik hareketlerimizi doğal olarak tamamlayan yeni bir ürün olma iddiasında. Organic ile doğanın formları ve insan doğasının organik sistemleri, ilk kez vitrifiye ürünlere ilham vermiş oluyor.

Yeni nesil organik iç hazne tasarımı No-Rim (kanalsız) teknolojisini kullanan Organic Plus klozet, farklı ve modern bir forma sahip. Yavaş kapanan ince kapağı ve gizli montaj özelliği ile mekanla bütünleşiyor. Çok daha az kirlenen ve kolay temizlenen, minimum 2,5 litre maksimum 4 litrede temizleme sağlanan ürün, hijyen standartlarını da yükseltiyor.
 
Ödüllü tasarım

Bien Organic serisi, dünyanın en prestijli ödülleri kabul edilen Red Dot Design Award ve A’Design Awards'ı alarak, tasarımdaki  gücünü de kanıtladı. Uluslararası Red Dot Design Award’a 56 ülkeden katılım gerçekleşti. 4928 tasarım arasında yarışan ve Bien Tasarım Müdürü Tolga Berkay’ın tasarladığı Organic serisi, Red Dot Product Desing ödülünün sahibi oldu. Ödüller 29 Haziran Pazartesi günü Almanya’nın Essen şehrinde düzenlenecek törenle dağıtılacak.
 
Organic serisinin ikinci ödülü ise A’Design Awards’tan geldi. İtalya Como Kültür Departmanı’nın düzenlediği A’Design Awards’a 180 ülkeden 115  ayrı kategoride katılım gerçekleşti. 15 bin tasarımla yarışan Organic serisi, 'Silver' ödülünü kazandı.