Bilkent Şehir Hastanesi Tamamlanmadan Açılıyor



Tamamlanmadığı halde seçim öncesi hizmete açılması planan Bilkent Şehir Hastanesi’nin tanıtım toplantısı için Numune, Yüksek İhtisas ve Atatürk Hastanesi’nde görevli hekimler, acil toplantıya çağrıldı. BirGün’den Burcu Cansu’nun haberine göre; 29 Ocak günü yapılacak toplantı nedeniyle Numune, Yüksek İhtisas ve Atatürk Hastanesi’nde nöbetçi hekimler görev yapacak.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Açılışı bir kaç kez ertelenen ve tümüyle ancak 2020 yılında hizmete girebileceği belirtilen Bilkent Şehir Hastanesi’nin yerel seçim öncesi sınırlı sayıda bölümünde hizmet vermeye başlayacak. Hastanenin tamamlanıp tamamen hizmete girmesi ile kapanacak olan şehir merkezindeki Numune, Yüksek İhtisas, Atatürk, Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı ve Çocuk, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Dışkapı Çocuk Sağlığı Hemotoloji ve Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastaneleri’nin bazı bölümleri önümüzdeki günlerde Bilkent’e taşınacak.

TTB Başkanı Sinan Adıyaman, hastane taşımanın ciddiyetle yapılması gereken bir iş olduğunu belirterek, “Yerel seçim öncesi sağlık hizmetinin politikaya alet edilmesi halk sağlığı açısından ciddi sıkıntılar yaratır” uyarısında bulundu.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.