Bina Yapı Hem Yalıtıyor Hem Dekore Ediyor



Hızla büyümeye devam eden mantolama pazarı, yenilikleri ve mevcut sistemi tamamlayacak bazı aksesuar taleplerini de beraberinde getirdi. Yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından İzotim Yalıtım Merkezi, Bina Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti. ile işbirliği yaparak, taleplere cevap veren Ekstrüde Polistiren ( XPS) ve Ekstrude Polistren (EPS) Dış Cephe Dekoratif Elemanları üretimine başladı. Mevcut veya yeni her türlü yapıda kullanılabilinen bu çağdaş elemanlar, hem ısı yalıtımının tüm avantajlarına sahip hem de pratik ve hızlı uygulanıyorlar.



Bina Dekor markası ile pazara sunulan ürünler, Soyak Olyimpia Kent – Bahçeşehir, Soyak Mavi Şehir İzmir, Erba - Saint Joseph Eğitim Kampüsü, Ağaoglu My Home, Up Hill Court Ataşehir gibi birçok prestijli projede kullanıldı ve güvenirliğini kanıtladı.

Dış cephe ürünleri Bina Dekoratif Dış Cephe Yalıtım Sistemleri ve Bina Dekoratif Profiller olmak üzere iki gruptan oluşuyor. Firmanın ayrıca göbek, kartonpiyer ve tavan kaplamalarından oluşan iç cephe ürünleri de var.

Bina Dekoratif Amaçlı Dış Cephe Profilleri

Çekirdek malzemesi su olan Bina Dekoratif Profiller , dış koşullara dayanıklı dekoratif cephe elemanları. Ürünün başlıca avantajları: Isı yalıtımını tamamlayarak taş ve beton profiller gibi ısı köprüsü oluşturmaması, küf ve rutubeti engelmesi. Oldukça hafif olan ürünün uygulaması da kolay, hızlı ve temiz. Yüksek mukavemete sahip bu profiller aynı zamanda işçilik maliyeti ve zamandan tasarruf sağlıyor. Özel kaplaması UV ışınlarına dayanıklı olan ürün mantolama ile uyumlu olarak kullanılabiliyor. Ayrıca sınırsız model seçeneği ile yapıya özel tasarım imkanı sağlıyor.

Bina Dekoratif Dış Cephe Yalıtım Sistemleri



Bina Dış Cephe Yalıtım Sistemleri ’nde isteğe bağlı modeller oluşturulabildiği gibi "yalı baskısı, derzli kaplama, bisküvi  tuğla desenli, terra cotta, taş kaplama gibibirçok standart model de mevcut. Bina Dekoratif Kaplama, EPS ve XPS’ten üretilen, uygulamaya hazır (sıvalı), hafif ve modern bir dış cephe yalıtım sistemi. Isı yalıtımının tüm avantajlarına sahip olan sistem, aynı zamanda yapıya estetik bir görünüm de kazandırıyor. Uygulaması oldukça kolay olan ürün, işçilikten ve zamandan tasarruf sağlıyor. Ayrıca kaplama inşaat koşullarında değil, yüksek teknoloji ile üretim yapan bir fabrika sorumluluğunda üretiliyor.

Dekoratif İç Cephe Ürünleri



Polistren köpükten üretilen dekoratif kartonpiyer, tavan göbeği ve tavan kaplamalarının en önemli özellikleri; uygulamasının çok kolay, temiz ve ekonomik olmaları. Oturum olan evde hiç bir şekilde etrafı kirletmeden uygulanabiliyor ve ustalık gerektirmiyor. Hafif olan bu malzemeler binanıza ve bütçenize yük oluşturmuyor. Ayrıca tavan kaplamaları yalıtım da sağlıyor.

Ürünler ile ilgili daha detaylı bilgi,broşür, numune kutusu veya teknik destek için: 444 24 62 (444 BİNA) veya www.bina.com.tr

Detaylı bilgi talebi için tıklayınız