BMD’den Ahşaba Değer Katan Estetik Çözümler



1996 yılından bu yana faaliyette bulunan ve her türlü ahşap işini, müşterilerin beğenilerine uygun tasarımlarla sunan BMD Mobilya’nın yeni ahşap desen ve motifleri büyük ilgi görüyor.

Mimar, tasarımcı ve dekoratör imzalı pekçok projede, tüketiciyi görsel olarak büyüleyen BMD tavan sarkıtları, separatörler, kapı desenleri, yatak başları, duvar panoları ve çekmece klapaları tercih ediliyor. Bu ahşap tasarımlar sayesinde, aynı ortamda farklı renk ve dokularla birbirinden çok farklı etkileşimler yaratmak mümkün.

BMD, desenleri ile mekânlarda hareketlilik sağlanırken, yaşam alanları daha eğlenceli hale geliyor. Mekânın genişliğine uygun çözümler üreten modeller ile, kişisel beğenilerin karşılanması kolaylaşıyor.

Her ölçüye adapte edilebilen ahşap çalışmalar; parlak ve mat lake gruplarında yüzlerce renk seçeneğini de beraberinde getiriyor.



BMD, müşterilerin tasarladığı desenleri ve motifleri simetrik ya da asimetrik farkı gözetmeksizin uygulayabilen teknik donanıma sahip olmasının yanında, istendiğinde proje destek hizmeti de sunuyor.