Bodrum’da 73 Dönüm Daha Yapılaşmaya Açıldı



Bodrum’un en güzel konumlarından birinde yer alan yaklaşık 73 dönüm arazi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yapılaşmaya açıldı.

Maliye Hazinesi adına kayıtlı ancak özelleştirme kapsamında bulunan Gökçebel’deki arazi 9 Nisan’da Cumhurbaşkanı Kararı’yla “Gelişme Konut Alanı, Ticaret Alanı, Ticaret Turizm Konut Alanı olarak onaylanmıştı.

Sözcü’de yer alan habere göre; imar planlarında yapılan bu değişikliklere yapılan itirazlar yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 9 Temmuz tarihli imzasıyla reddedildi.

Erdoğan geçtiğimiz ay da Bodrum Yalıkavak’ta 25 dönümlük araziyi ticaret ve konut alanına çeviren imar düzenlemesine yapılan itirazları reddetmişti.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Değerli arazilerdeki imar itirazları reddedildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, özelleştirme kapsamındaki çok sayıda araziyle ilgili kararlara da imza attı. Cumhurbaşkanı, Ankara Çayyolu’ndaki 5 dönümlük arazide yapılan imar planı değişikliğini de onayladı. Erdoğan ayrıca yine Çankaya’daki Alacaatlı Mahallesi’nde bulunan arsalardaki plan değişikliklerine yapılan itirazları da reddederek onayladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mülkiyeti TEDAŞ, TEİAŞ, EÜAŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı olup özelleştirme kapsamında bulunan Didim’deki özel arazide yapılan imar planı değişikliklerine yapılan itirazları da reddetti.

Erdoğan’ın bir günde imzaladığı imar planı kararları arasında Eskişehir Tepebaşı ve İstanbul Büyükçekmece ve Küçükçekmece’deki araziler de yer aldı. Erdoğan buralardaki imar planlarındaki değişikliklere yapılan itirazları reddetti.