Boğaz Karayolu Tüp Geçişi Projesi için Müşavirlik Hizmeti İhalesi 17 Aralık'ta



Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, 'İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Proje, Yapım, İşletme ve Devri İşi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti' işi ihalesi 17 Aralık 2013'te saat 10.00’da kapalı teklif alma usulüne göre yapılacak.

İstekliler, ihale dosyasını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demiryolları Yapım Daire Başkanlığında ücretsiz görebilecek. İhaleye ilişkin dosya satış bedeli KDV dahil bin lira olarak belirlendi. İhaleye katılmak isteyen istekliler, dosya bedelini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Merkez Saymanlık Müdürlüğüne yatırmalarını müteakip, aldıkları makbuz karşılığında Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demiryolları Yapım Daire Başkanlığına müracaat ederek ihale dosyasını alabilecek.

İstekliler söz konusu işte teklif tutarının yüzde 3'ünden az olmamak üzere istedikleri miktarda geçici teminat mektubu sunabilecek.

Teklifler, en erken ihale tarihinden 7 gün önceden başlamak üzere ihale tarih ve saatine kadar Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demiryolları Yapım Daire Başkanlığına elden veya posta ile teslim edilecek. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler ile postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecek.

İhaleyi yapıp yapmamakta tamamen serbest olan idarenin, bu serbestliğinden dolayı istekliler herhangi bir nam altında talepte bulunamayacak.