Borusan Güç Sistemleri, Yeni Ürünü UPS ile Kesintisiz Enerjiyi Garanti Ediyor



Borusan Güç Sistemleri (BGS), kendi markasıyla Statik Kesintisiz Güç Kaynakları'nı (UPS) müşterilerine sunuyor.  Kritik süreçlerde sistem desteği sağlayacak olan UPS ürünüyle, BGS kesintisiz enerjiyi garanti ediyor, toplam çözüme tek noktadan ulaşımı sağlıyor.

Borusan Güç Sistemleri (BGS), kendi markasıyla Statik Kesintisiz Güç Kaynakları'nı (UPS) müşterilerine sunuyor. Statik Kesintisiz Güç Kaynağı Çözümü ile Jeneratör Paketi'ni tamamlayan BGS, müşterileri için kritik bir beklenti olan Jeneratör-UPS uyumunu temin ederek satış ve satış sonrasında; toplam çözüme tek noktadan ulaşılmasını sağlıyor.

Kesintisiz enerjiyi garanti eden BGS'nin bu ürünü; kritik süreçlerde sistemlerin desteklenmesini sağlıyor. UPS, üretim faaliyetlerinde, hizmet sektörleri ve bilgi sistemlerindeki kesintisizliği temin ederek, bilgi, üretim kayıplarını engelleyerek, müşteri memnuniyetini arttırıyor. En küçük güç sorununu bile ortadan kaldırarak iş ve üretim kaybını en aza indirmek için tasarlanmış bu ürün, düşük işletme maliyeti ile kârın artmasına da katkı sağlıyor.

Kaliteli jeneratör ve UPS tek çatı altında

Tasarımı ve teknik özellikleri ile müşterilerin beklentilerini tam olarak karşılayan Borusan Güç Sistemleri UPS'leri, genişletilmiş grafik ekranı ile kullanım kolaylığı da sağlıyor.

10 ile 200 KVA güç aralığında olan ürünün, 3 faz giriş 3 faz çıkışlı trafosuz topolojisi, izolasyon trafosu kullanım opsiyonu, N + 1 paralel çalışabilme özelliği, düşük giriş akımı harmoniği, akıllı fan özelliği, geniş giriş gerilim toleransı RS-232, SNMP, Kuru Kontak haberleşmesi ve uzaktan izleme özellikleri bulunuyor. IGBT doğrultuculu bu ürün kullanıcılara yüksek verimlilik sağlıyor.

Ana ürün ve yedek parçalar için 3 yıl garantisi olan ürün, Toplam Çözüm Satışı (Jeneratör + Statik UPS) ve Tek Bir Bakım Anlaşması (Jeneratör + UPS) seçenekleri ile satışa sunuldu.