Bosch ActiveWater Zeolit Teknolojisiyle Enerji Tasarrufu Yarışında Öncü



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bosch ActiveWater ankastre bulaşık makinesi SMI 65T25EU, yepyeni Zeolit® teknolojisi ile enerji tasarrufunda fark yaratıyor. Bosch ActiveWater bulaşık makineleri özellikle su tasarrufuyla öne çıkarken; yıkama ve kurutmadaki enerji verimliliği ile de A sınıfında. Bosch ActiveWater modeline Zeolit® teknolojisinin eklenmesiyle ise enerji tasarrufu daha da artıyor; ayrıca daha hızlı kurutma sağlanıyor ve yıkama süresi de kısalıyor. Zeolit®  teknolojisi sayesinde standart programda elektrik tüketimi A sınıfı bulaşık makinelerine oranla %20 azalarak 0,83 kwh oluyor.

Her yıkama işleminde, bulaşık makinesinin içindeki hava ısınarak zeolit minerallerinin arasından geçiyor. Zeolit mineralleri yıkama esnasında ısınıyor ve enerji depoluyor. Hava, aynı zamanda zeolit incilerinin içinde depolanmış olan nemi serbest bırakıyor. Isınmış olan hava ise kullanılan suyun ısınmasına yardımcı oluyor. Zeolit minerali yapısında toplamış olduğu enerjiyi, bulaşıkları kurutma aşamasında sıcak hava olarak serbest bırakırken bir taraftan da bulaşık makinesinin içindeki nemi hapsediyor. Böylece standart bulaşık makinelerine göre bulaşıklar çok daha düşük sıcaklıkta ve çok daha kısa sürede kuruyabiliyor. Ayrıca bulaşık makinesi kapağı açıldığında çıkan buhar da zeolit teknolojisi sayesinde artık yok!

ActiveWater bulaşık makineleri, enerji verimliliğinde, temizleme ve kurutma performansında A sınıfında... 13 kişilik bulaşığı sadece 10 litre su ile yıkayarak doğal kaynakları en tutumlu şekilde kullanan ActiveWater, her fonksiyonda mükemmel performanstan ise asla ödün vermiyor. Üstelik bu özelliklere rağmen kullanım kolaylığı  her zaman ön planda...

Çelik dizaynıyla son derece şık olan Bosch ActiveWater ankastre bulaşık makinesinin kapı çerçevesinin üstünde yer alan iki LED mutfaklarda eşsiz bir atmosfer oluşturuyor. EmotionLightTM özelliği sayesinde bulaşık makinesi doldururken veya boşaltırken mavi ışıklı zarif bir aydınlatma mutfağa süzülüyor, siz de kendinizi ferah hissediyorsunuz.

Hijyen konusunda hassas olanlar ve çocuklu aileler için ideal HygienePlus fonksiyonu, yıkama süresince bulaşıkların daha uzun süre yüksek ısıya tabi tutulmasını sağlıyarak bakterileri %99,9 oranında yok ediyor.