Bosch Ev Aletleri'nden Hayatı Kolaylaştıran Ürünler



"Yaşam için teknoloji" sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri'nden hayatı kolaylaştıran 3 yeni ürün: "Renk Sihirbazı” AOC LCD televizyon; kırışıklara ve kötü kokulara karşı Logixx 8 Steam Hava Yoğunlaştırmalı Kurutma Makinesi; hızlı, tasarruflu, ergonomik ActiveWater Smart kompakt bulaşık makinesi.

Gökkuşağı için yağmuru beklemeyin

Gökkuşağının renklerini ekrana taşıyan "Renk Sihirbazı” yeni AOC LCD televizyonlar Bosch bayilerinde yerini aldı. Yüksek çözünürlük ve renk kalitesi, 30.000:1 dinamik kontrast oranıyla sinema ve spor karşılaşmaları izleme keyfini eve taşıyan renk sihirbazı AOC, 2 HDMI girişi ile DVD player, uydu alıcıları ve oyun konsolları gibi HD kalitesinde görüntü veren diğer elektronik cihazları tek bir televizyona bağlama olanağı sunuyor.

AOC LCD televizyon, renk sihirbazı özelliğiyle geçmişin televizyonlarından ayrılarak yeni bir renk kategorizasyonu yaratıyor ve televizyon izleme deneyimine farklı bir boyut kazandırıyor. AOC LCD televizyon. 19 inçten 42 inçe kadar yükselen ekran boyutları ile her tür yaşam alanı ve deneyim için uygun alternatifler sunan yeni AOC LCD televizyon, 500 cd/metrekare parlaklığı, 3D Comb filtresi, 1920x1080 çözünürlüğü, 16,7 milyon renk sayısı ile evde sinema ve spor karşılaşmalarını keyfe dönüştürüyor. Pal ve Secam renk sistemleriyle her tür yüksek çözünürlüklü görüntünün en yüksek kalitede izlenebilmesini sağlayan AOC LCD televizyon, televizyon kabinindeki sağa-sola dönebilen ayakları, uyku zamanlayıcısı ve çalışır durumda 160 Watt'lık güç tüketimiyle hem konfor hem de tasarrufa yönelik çözümler sunuyor.



Logixx 8 Steam ile kırışıklıklara ve kötü kokulara elveda

Bosch Ev Aletleri'nin yeni Logixx 8 Steam Hava Yoğunlaştırmalı Kurutma Makinesi ile buharın gücünü kullanarak kırışıklıklara ve kötü kokulara savaş açıyor. Daha iyi bir sonuç için kumaş dokularını yenileyen, kuru ve hoş kokan çamaşırların yeni adresi Logixx 8 Steam, takım elbiseler için kuru temizleme derdini ortadan kaldırırken, ActiveSteam teknolojisi ile de kırışıklıkları azaltarak ütüye harcanan zamanı minimuma indirgiyor.

Bosch Ev Aletleri, çevreye duyarlı ve çamaşırlara hassas kurutma sistemi 'ActiveAir'den sonra, kurutma makinesi gamında yeni bir özel teknolojiyi daha tüketicinin beğenisine sunuyor: ActiveSteam teknolojisi. ActiveSteam çamaşırları kurutmanın yanı sıra kırışıklıkları aktif olarak azaltıyor ve giysileri yeniliyor. 8 kilograma kadar çamaşır alan Logixx 8 Steam Hava Yoğunlaştırmalı Kurutma Makinesi, kullanıcının zaman tasarrufu ve hayatı kolaylaştırma beklentilerini karşılıyor.

Buharlı Kurutma (SteamDry) fonksiyonu seçilip, önerilen programı ayarlandıktan sonra, Bosch Logixx 8 Steam'in sensör teknolojisi gerisini otomatik olarak kuruyor. Logixx 8 Steam'in sensörleri, çamaşırın nem gereksinimini hesaplıyor, kurutma işlemi için doğru miktarda buhar kullanıyor ve çamaşırları en az kırışıklıkla kurutuyor.

Aktif buhar teknolojisi, çamaşır makinesinde veya elde yıkanamayan, hassas kumaşlardan imal edilmiş giysilerin bakımı için de kullanışlı çözümler sunuyor. Logixx 8 Steam'in nazik buhar püskürtme sistemi kumaşın dokularına zarar vermiyor, mikro-ince su damlaları sayesinde toz ve kokuları kolayca çözüyor. Yalnızca Logixx 8 Steam’de bulunan “Refresh” fonksiyonu ise çamaşırları kuru temizlemeye verme derdini sona erdiriyor. Ayrıca giysilere sinen sigara, yemek gibi istenmeyen kokuları yok ediyor. Sonuçta ortaya yenilenmiş, hoş kokulu ve kırışıksız giysiler çıkıyor.



ActiveWater Smart'ta hijyen ve ergonomi bir arada

Dolap boyundaki anakstre fırınlarla yan yana kullanılabilen ActiveWater Smart kompakt ankastre bulaşık makinesi, özellikle küçük mutfaklar için konfor ve tasarımı bir arada sunuyor.

Özellikle çok katlı evlerin çatı ve bahçe katındaki küçük mutfaklarda kullanılabilecek ActiveWater Smart, 45 cm ve 60 cm'lik 2 farklı ebat seçeneğiyle, diğer ankastre fırın ve mikrodalga fırınlarla eşleştirilebilmesinin yanı sıra, mutfakların şık bir görünüm kazanmasını da sağlıyor. A yıkama, A kurutma ve A enerji performansını bir arada sergileyen ActiveWater Smart, daha az elektrik ve su harcayarak çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor.

Hızı ve tasarruflu yıkama özellikleri ile doğa dostu ürünler arasında bulunan Bosch ActiveWater Smart kompakt bulaşık makinesi, rahatlıkla monte edilebilme, düzenleme ve taşıma kolaylığı sayesinde istenilen yükseklikte kullanabiliyor.

5 farklı program, 5 farklı yıkama sıcaklığı derecesi ve VarioSpeed özelliği ile kullanıcıya %50’ye varan oranlarda zaman tasarrufu sağlıyor. ActiveWater Smart hijyen fonksiyonu ile; Yoğun 70°C, Normal 65°C, Eko 50°C, Hassas 40°C ve Hızlı 45°C olmak üzere 5 farklı program ve 5 farklı yıkama sıcaklığı derecesi sunuyor. Enerji ve yıkama performansı A olan ActiveWater Smart, Eko 50°C  programında yalnızca 8.5 litre su ve 0,74 kWs elektrik tüketiyor.