Bosch GBH 2-20 D Professional ile Delme ve Kırma İşlemleri Daha Hızlı ve Kolay



Yüksek delme hızı ve sınıfındaki diğer kırıcı-delicilere göre yüzde 30’a kadar daha fazla oyma gücüyle Bosch GBH 2-20 D Professional, yeni sağlamlaştırılmış yapısı sayesinde şimdi daha hafif ve kompakt.

Yeni nesil Bosch GBH 2-20 D Professional, 650 vat gücündeki motoru sayesinde yüksek delme hızına ulaşırken, sınıfında fark yaratarak diğer kırıcı-delicilere göre yüzde 30 daha fazla kırma gücüne ulaşıyor. Çok yönlü SDS-Plus kırıcı-delici özellikli Bosch GBH 2-20 D Professional, 1,7 jul darbe gücüyle beton, taş, metal, ahşap ve çelik gibi her türlü sert zemini maksimum 20 milimetre çapında deliyor; ufak oyma işlerinde dahi rahatlıkla kullanılıyor.

İki kilo 300 gram ağırlığa, 650 vatlık giriş gücüne sahip olan yeni ürün, sağ-sol dönüşlerde eşit güç için döndürülebilir fırça plakası, darbe stobu, emniyet debriyajı gibi fonksiyonları ile rahat kullanım sağlarken, yüksek delme hızıyla profesyonel kullanıcılara yeni standartlar getiriyor.

Elektrikçi, tesisatçı ve diğer profesyoneller için ideal kırıcı-delici özelliklere sahip olan Bosch GBH 2-20 D Professional, sağlam yapısıyla da uzun ömürlü kullanımı garanti ediyor.

Teknik Özellikler