Bosch NoFrost Kombi Buzdolapları ile İki Kat Daha Uzun Süren Tazelik



“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren Bosch Ev Aletleri, şimdi de, doğa dostu teknolojinin merkezine tazeliği koyuyor ve iki kat daha uzun süren tazelik vaat eden Bosch NoFrost Kombi buzdolaplarını tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Bosch NoFrost Kombi buzdolapları, tamamen camla kaplı dış yüzeye sahip Çelik - Glass Edition, Siyah - Glass Edition, Leke tutmayan çelik ve Parlak Beyaz olmak üzere dört farklı seride, 12 farklı model seçeneği olarak tüketicilerle buluşuyor.

Sebze ve et ürünleri iki çekmeceden oluşan “tazelik merkezi”nde korunuyor

Yeni Bosch NoFrost Kombi buzdolaplarının HydroFresh çekmecesinde sebzeler, ChillerSafe çekmecesinde et ürünleri farklı sıcaklıklarda korunarak çok daha uzun süre taptaze kalıyor.

Tazelik ve vitamin koruma merkezi: HydroFresh Çekmecesi

HydroFresh Çekmecesi’ne (Box) özel sürgülü ayar mekanizması bu teleskopik çekmeceye yerleştirdiğiniz sebze ve meyveler için gerekli olan nemi hapsediyor. Ayrıca HydroFresh Çekmecesi’nin dalgalı tabanı, yiyeceklerin zemine daha az değmesini sağlayarak onları koruyor. Mükemmel saklama koşulları sunan HydroFresh teknolojisi, vitamin ve nem kaybını önleyerek sebze ve meyvelerin besin değerlerini daha uzun süre muhafaza ediyor ve yiyecekleri iki kat daha uzun süre taze tutuyor.

Et ve et ürünlerinin tazelik merkezi: ChillerSafe Çekmecesi

Ekstra soğuk teleskopik ChillerSafe çekmecesi ise balık ve etin iki kat daha uzun süre taze kalmasına imkan tanıyor. Dondurucudan gelen soğuk buhar, ChillerSafe çekmecesindeki sıcaklığı soğutucu bölümünün sıcaklığının 2-3 derece daha altında tutaraj gıdaların ömrünü uzatıyor.

A Enerji Sınıfı’ndan yüzde 23 daha tasarruflu

Soğutucular, tüm elektrikli ev aletleri içinde kesintisiz kullanılan tek cihaz. Yılın 365 günü, günde 24 saat üstelik de yıllarca çalışıyor. Bu nedenle A enerji sınıfından daha tasarruflu bir buzdolabı kullanmak, büyük bir enerji tasarrufu sağlamak anlamına geliyor. Yeni Bosch NoFrost kombi buzdolapları, A enerji sınıfına göre yüzde 23’e kadar daha az enerji kullanıyor. Ayrıca, HydroFresh teknolojisi sayesinde gıdaların doğru sıcaklık ve nem aralığında muhafaza edilmesi hijyenik bir biçimde gerçekleştiriliyor. Bu da çok büyük bir enerji tasarrufu sağlıyor.

Camdan gelen şıklık

Farklı tasarımı ile ön plana çıkan Bosch NoFrost kombi buzdolapları, camla kaplı ön yüzeyleriyle mutfaklara eşsiz bir şıklık katıyor. Tüketiciler, mutfağına uygun olacak şekilde siyah, çelik ve beyaz cam seçeneklerinden birini seçebiliyor. Mükemmel tasarım, üstün teknoloji ve yüksek enerji tasarrufunun bir araya geldiği NoFrost kombi buzdolapları ile mutfaklara yepyeni bir konfor geliyor.

Hem şık hem pratik hem ekonomik: LED ışıklı panel

Bosch NoFrost kombi buzdolapları, yeni ışıklandırma sistemi ile hem daha aydınlık hem daha kullanışlı. LED ışıkları arkaya yansıtılarak gözlerinizi kamaştırmadan buzdolabının içini aydınlatıyor. Ayrıca buzdolabının içinde size daha fazla alan sunmak için LED ışıkları yan duvarın içine yerleştirilmiş durumda. Üstelik buzdolabının ömrü boyunca çalışan LED ışıklar, diğer buzdolabı lambalarından daha az enerji tüketiyor. İşte bu nedenlerle NoFrost kombi buzdolaplarının yeni ışıklandırma sistemi sadece şık değil, aynı zamanda pratik ve ekonomik.

Buz çözdürmek tarih oluyor

Bosch NoFrost kombi buzdolaplarının sahip olduğu özel NoFrost sistemiyle buz çözme işlemi tarihe karışıyor. Bu sistem sayesinde soğuk ve kuru hava soğutma kanalları ile buzdolabı içinde homojen olarak dağıtılarak yiyeceklerin en etkin ve en kısa sürede soğutulması sağlanıyor.

Bosch NoFrost Kombi Buzdolaplarının Genel Teknik Özellikleri