Bosch Süper-Kısa 15’ Süper İkilisiyle Çamaşır Yıkamak ve Kurutmak Sadece 30 Dakika



“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren çok çeşitli ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, yeni Bosch WTS8651STR Logixx 8 Sensitive Hava Yoğunlaştırmalı Kurutma Makinesi ile çamaşırları sadece 15 dakikada kurutuyor. Bosch Logixx 8, bu eşsiz özelliği ile WAS28763TR & WAE24463TR gibi birçok Süper Kısa 15 dakika programına sahip Bosch çamaşır makinesi ile harika bir ikili oluşturuyor. Süper Kısa 15 dakika özellikleri ile bu süper ikililer, özellikle zamanı kısıtlı olan çalışanlar, evlerinde bebeği ya da küçük çocuğu olup da sık sık çamaşır yıkama ama aynı zamanda çabuk kurutma ihtiyacı olanlar ile birtakım küçük aksilik ya da sakarlıklarını hızlıca temizlemek isteyenler için çok ideal.  

Bosch Logixx 8 Sensitive, üstün teknolojisi ile çamaşırları koruyor ve son derece kolay ütülenmesini sağlıyor. Bu özelliğiyle ütü yapmayı sevmeyen ve ütü dolayısıyla zaman kaybeden herkesin hayatını kolaylaştırıyor.

Bosch Logixx 8 Sensitive Hava Yoğunlaştırmalı Kurutma Makinesi’ni Süper Kısa 15’ programını seçerek kullanmak isteyenler, makinede tam 2,5 kilogramlık çamaşırı rahatlıkla kurutabiliyor. Bu da ortalama beş – altı adet gömlek ya da gömlek gibi ince kumaşlı bluz ve tişörtün sadece 15 dakikada kurutulabileceği anlamına geliyor.

Kurutmada hem hassas hem de çamaşırın türüne göre özel programlar

Bosch Logixx 8 Sensitive, hassas kurutma sistemiyle çamaşırları korumada da kendini gösteriyor. Bu sistem, kırışıklık önleyici özelliği olan, kumaş koruyucu içyapısı ve dalga formunda ekstra büyük bir tambur ve çamaşırları hassas bir şekilde ileri geri çeviren yumuşak taşıyıcıların oluşturduğu benzersiz bir birleşimin eseri. DuoTronic kurutma teknolojisi sayesinde ise çamaşırın türünü, miktarını, nemini algılayıp, her aşamada nem ve ısı kontrolü yaparak kurutma süresini otomatik olarak ayarlıyor. Böylece çamaşırların dokuları zarar görmüyor ve neredeyse hiç kırışmıyor. Mix, Spor giysileri, Yünlüler- sepette kurutma, Kaz tüyü, Süper-Kısa 40' gibi özel programları sayesinde de çamaşır türüne ve özelliğine uygun kurutma imkanı sağlıyor.

Bosch WTS8651STR Logixx 8 sensitive Hava Yoğunlaştırmalı Kurutma Makinesi - Özellikler

Güç/Tüketim
Kapasite: 8 kg
8 kg dolap kuruluğunda pamuklu çamaşır için: 1400 dev/dakikada 3.74 kWh - 105 dakika, 1000 dev/dakikada 4.49 kWh - 122 dakika

Programlar
Özel programlar: Mix, Spor giysileri, Yünlüler - sepette kurutma, Kaz tüyü, Süper-Kısa 40', Süper-Kısa 15'

Opsiyonlar
Kırışık azaltma sistemi: Program sona erdikten sonra 120 dakika çamaşırları kırıştırmadan muhafaza etme
TouchControl tuşları (dokunmatik tuşlar): Başlat/Beklet, Hassas/Süper Hassas, Kolay ütüleme, Opsiyonlar, Değiştirme

Konfor/Güvenlik
DuoTronic
Hassas kurutma sistemi: Çamaşırları koruyan büyük Çelik tambur ,soft tasarım pedallar
LC program akış göstergesi: Bitiş zamanını erteleme (24 h) ve kalan süre göstergesi, ilave programlar ve cihaz bakım önerileri
Nem kontrollü, süreli ve özel programlar için tam elektronik kullanım
Yünlüler için özel kurutma sepeti
Tambur içi aydınlatma sistemi
Çocuk kilidi
Program bitiminde akustik sinyal
Kondanser koruma filtresi
Ses yalıtımı
Büyük yuvarlak cam kapak
Kapı menteşesi: sağda

Teknik bilgi
Kurutmada gürültü seviyesi db cinsinden: 63
Boyutlar (Y x Gx D): 84.2 x 59.8 x 62.5 cm
Tezgah altına gömülebilir.