Bosch'tan Evler İçin Yeni Su Arıtma Tesisi



Bosch, yeni nesil su arıtma cihazı Vivaqua ile her ev için temiz ve sağlıklı suyu garanti ediyor. Temiz suya ulaşma konusunda ideal bir seçim olan Bosch Vivaqua, her evde kolaylıkla kullanılabiliyor ve içme suyu elde edilmesi konusunda büyük bir rahatlık sağlıyor. Yeni Bosch su arıtma cihazı ile plastik şişe ve damacanada su alma işleminden ve dolayısıyla ekonomik yükten kurtulan kullanıcılar, aynı zamanda suyun uzun süre plastik şişelerde saklanması nedeniyle ortaya çıkabilecek zararlı madde ve bakterileri de hayatından çıkarıyor. Plastik şişeye son veren yeni ürün, bu özelliğiyle çevre için atılmış kişisel bir adım anlamına da geliyor.

6 kat filtreleme ile mükemmel su

En iyi içme suyu kalitesini hızlı ve kolay bir şekilde sunan yeni Vivaqua, çeşmeden gelen suyu ters ozmoz ve ultraviyole ışınlamanın da dahil olduğu 6 kat filtrelemeden geçiriyor. Su Kalitesi Birliği’nin Altın Mühür sertifikasını (Water Quality Association Gold Seal Certificate) taşıyan Vivaqua, aynı zamanda sıcak, soğuk veya oda sıcaklığında içme suyu imkanları sunuyor. Böylece kullanıcılar, istedikleri zaman temiz ve sağlıklı su ile çay veya kahve yapma olanağına da kavuşuyor.

LED ışıklandırmalı şık dizaynı ile tek dokunuşta su veren Vivaqua, çocuk kilidi ile sağlık kadar güvenliği de ön planda tutuyor. Yeni nesil su arıtma cihazının entegre enerji tasarruf fonksiyonu ise doğal kaynakların tüketilmesi konusunda Bosch’un sergilediği çevreci tavrı simgeliyor. Ankastre cihazlarla uyum sağlayan veya solo olarak da kullanılabilen Vivaqua, filtre değişiminde de büyük kolaylık sunuyor.