Bosch'tan Sadece 45 cm Genişliğinde Bulaşık Makinesi



Artık kimse yer darlığı yüzünden yaşam kalitesinden ödün vermek zorunda kalmayacak! Sadece 45 cm genişliğindeki yeni Bosch bulaşık makinesi, standart 60 cm genişliğindeki bulaşık makinelerinin giremeyeceği kadar dar alanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Küçük mutfaklar, yalnız veya 2 kişi yaşayanlar için ideal; büyük şehirlerin stüdyo tipi dairelerde yaşayan modern insanı içinse kompakt ve hayat kurtaran bir çözüm!

45 cm genişliğindeki Bosch bulaşık makinesi SRS55M42EU, kompakt ebatlarına rağmen tek seferde tam 9 kişilik yemek takımı yıkama kapasitesine sahip. 5 farklı yıkama programı, alt sepette katlanabilir 2 adet raf, yüksekliği ayarlanabilir üst sepet ve AquaStop gibi ayrıcalıklı özellikleri bulunan 45 cm’lik Bosch bulaşık makinenizle yerden kazanırken konforunuzdan fedakârlık etmeyeceksiniz, çünkü bu ürün standart boyutlardaki bulaşık makineleri ile aynı yüksek performansı sunuyor ve Bosch’un neredeyse tüm yeniliklerinden yararlanıyor. Enerji, yıkama ve kurutmada A sınıfında bulunan dar bulaşık makinesi, doğal kaynakları en tutumlu şekilde kullanmasına rağmen, her fonksiyonda mükemmel performans sunuyor.

"VarioSpeed" özelliği ile zamandan %50 tasarruf edin

Yeni VarioSpeed özelliğine sahip Bosch’un 45cm’lik Bulaşık Makinesi, zamandan tasarruf sağlarken üstün yıkama performansından asla ödün vermiyor ve mükemmel bir sonucu garanti altına alıyor. VarioSpeed teknolojisi sayesinde makinenizi tam kapasite doldurduğunuzda, hatta bulaşıklarınız çok kirliyse bile yıkama süresini neredeyse yarı yarıya kısaltabilirsiniz. Bu minik bulaşık makinesi, acilen temiz bulaşıklara ihtiyaç duyduğunuzda, örneğin evinizde verdiğiniz bir davet sırasında veya kalabalık bir misafir topluluğu çat kapı geldiğinde en büyük yardımcınız olacak! Ayrıca, 30 dakikalık hızlı yıkama programını tercih ettiğinizde jet hazında temiz bulaşıklar elde edebileceksiniz!

Ürün özellikleri

Enerji performansı: A
Yıkama performansı: A
Kurutma performansı: A
5 Programlı: Yoğun 70 °C, Normal 65 °C, Eko 50 °C, Hızlı yıkama 45 °C, Ön yıkama
Özel fonksiyonlar: varioSpeed zaman kısaltma (program sürelerinden %50' ye varan oranda tasarruf)
Auto3in1
Tüketim, program eko 50 °C: 11 l su / 0.8 kWh elektrik
4 ayrı yıkama sıcaklık derecesi
Ses: 52 dB (re 1 pW), tezgahaltı montajda
Dönüşümlü yıkama tekniği
AquaStop
Çocuk emniyet kilidi
LED'li parlatıcı göstergesi
Yüksekliği ayarlanabilir üst sepet
Katlanır raf, alt sepette: 2
Kapasite: 9 kişilik
Yatay bıçaklık
Sepet rengi: gümüş
Gizli ısıtıcı
Yenileme elektroniği
LED'li program takip göstergesi
Başlama zamanını erteleme özelliği: 1-19 saat
Eksik tuz göstergesi
Servo kilit
Gömülebilir düğme
Kavisli püskürtme kolları
Kendinden temizlenen filtre