Bosch'tan Yaprak Üfleme Makinesi



Bosch ALB 36 LI Yaprak Üfleme makinesi, sonbaharın gelmesiyle artan yaprakları temizliyor. ALB 36 LI Yaprak Üfleme Makinesi’nin hava akışı, yapılacak uygulamaya göre saatte 180 ila 265 kilometre arasında ayarlanabilir. Bu özelliği ile giriş bölgelerinde, kaldırımda, otoyolda veya çim alanlarda yüksek performans sağlar.



Bosch ALB 36 LI Yaprak Üfleme makinesi Bosch’un 36 volt sınıfındaki bahçe aletleri ailesi içinde yer alır. 36 volt sınıfı, benzin ile çalışan aletler veya kablolu aletlerle kıyaslandığında daha güçlü ve avantajlı bir alternatiftir. Lityum-iyon teknolojisi ve 36 voltluk değiştirilebilir bataryasıyla hem kompakt hem de güçlüdür. Lityum-iyon teknolojisi sayesinde benzinle çalışan modellere kıyasla daha hafiftir ve daha sessiz çalışma imkânı verir. Alet bakıma daha az ihtiyaç duyar ve egzoz dumanı çıkarmaz. Kablolu versiyonlarına kıyasla daha iyi hareket kabiliyeti ve esneklik sunar. Kablosuz teknolojisi sayesinde şebeke hattı bulunmayan büyük bahçelerde uzatma kablolarına ihtiyaç duymadan çalışma olanağı sunar. Bu şekilde gereksiz hazırlık süreçlerini ortadan kaldırarak zaman ve iş gücü avantajı sağlar.

Bosch ALB 36 LI Yaprak Üfleme makinesi sadece 2,8 kilogramlık ağırlığı ile batarya tam doluyken 32 dakikaya kadar çalışabiliyor.

 
Reklam Goruntulenme Bolumu