Bostik Tesviye Şapları



Uygun bir kaplama çözümünün seçimi zemin hazırlığı sürecinin önemli bir parçasıdır. Bostik, döşemeler için ideal bir alt zemin hazırlar. Kaplamaların olmazsa olmazı olan düzgün bir alt zemin yaratmak için esnek, farklı yüzeylerle beraber kullanılabilen ve hızlı kürlenen bir çözüme ihtiyaç vardır. Pürüzsüz ve sağlam bitişli bir zemin için yüksek kaliteli kendiliğinden yayılan zemin kaplaması mutlak bir gerekliliktir. Yenilikçi, kendiliğinden yayılan Bostik kaplamaları, yüklenicilerin zaman ve paradan tasarruf etmesi için tasarlanmıştır.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Kendiliğinden yayılan ve düzlenen Bostik kaplamaların avantajları;

Kolay kullanım: Akış özellikleri, Bostik kendiliğinden yayılan zemin kaplamalarını kolay kullanımlı yapar.

Hızlı kürlenme: Bostik kaplamalarının büyük kısmı hızlı kürlenen formüllere sahiptir ve böylelikle zemin hazırlığı ve montajını hızlandırır.

Esneklik: Bostik zemin hazırlığı ürünleri, betondan ve kum/çimento şaplardan taş, sert malzeme ve ahşaba kadar birçok yüzeye uygulanmak için idealdir.

Modifiye polimer: Bostik’in çimento esaslı ürünleri mükemmel yapışma, dayanıklılık ve esneklik için yüksek polimer içerir.

Teknolojiler:

Polimer modifiye tesviye şapları (PMB)

Çimento esaslı ürünler daha fazla dayanıklılık ve esneklik için polimer katkılarla modifiye edilmiştir.

Bostik Roxol 705 Kendinden Yayılan Şap (1-5 mm)
Roxol 705, yüksek düzeyde akışkan olup, kısa sürede donarak kullanıma hazır hale gelir. 1 ile 5 mm arasındaki kalınlıklar içindir ve sadece iç mekân kullanımına göre formülize edilmiştir. Çimento esaslı, TS EN 13813’e göre üretilmiş, CT/C25/F7 sınıfında kendiliğinden yayılan zemin tesviye şapıdır.

Bostik Roxol 710 Kendinden Yayılan Şap (1-10 mm)
Roxol 710, yüksek düzeyde akışkandır, kısa sürede donarak kullanıma hazır hale gelir. 1 ile 10 mm arasındaki kalınlıklar içindir ve sadece iç mekân kullanımına göre formülize edilmiştir. Çimento esaslı, TS EN 13813’e göre üretilmiş, CT/C25/F7 sınıfında kendiliğinden yayılan zemin tesviye şapıdır.

Bostik Roxol 740 Kendinden Yayılan Şap (5-40 mm)
Roxol 740, yüksek düzeyde akışkandır, kısa sürede donarak kullanıma hazır hale gelir. Ekstra elyaf katkılıdır. 5 ile 40 mm arasındaki kalınlıklar içindir ve sadece iç mekân kullanımına göre formülize edilmiştir. Çimento esaslı, TS EN 13813’e göre üretilmiş, CT/C20/F6 sınıfında kendiliğinden yayılan zemin tesviye şapıdır.

Bostik Polyrag FRP Kendinden Yayılan Şap (3-10 mm)
Çevre dostu katkılı maddeler, polimer ve sentetik elyaf lifleri ile takviye edilerek hazırlanmıştır. Yüksek düzeyde akışkandır, 3 ile 10 mm arasındaki kalınlıklar için ve sadece içeride kullanıma göre formülize edilmiştir. Hızlı bir şekilde trafiğe açılması istenen mekânlar için özellikle hızlı kuruyan nitelikte, çimento esaslı, bej renkli, kendiliğinden yayılan zemin tesviye şapıdır.