Bostik Türkiye'de Yeni Oluşum



Kimyasallar, harçlar, yapıştırıcılar ve sızdırmazlık ürünleri alanlarında global marka olan Bostik SA, Türkiye’deki iki saygın firması Çekomastik A.Ş. ile Tekbau A.Ş.’yi tek bir yönetim çatısı altında toplayarak 'Bostik Türkiye'deki yeni oluşumun temellerini atmış oldu. Tekbau A.Ş. Genel Müdürü konumundaki Mehmet Aksun, eşzamanlı olarak Çekomastik A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini de üstlenerek Bostik Türkiye'nin yeniden yapılanmasına önderlik edecek.

Bostik Türkiye, yeni oluşumla birlikte, Mayıs ayındaki Yapı 2009 İstanbul Fuarı'nda ziyaretçilerin karşısına 'kuru harçlar, yapı kimyasalları, sızdırmazlık ürünleri ve yapıştırma teknolojileri' alanlarında yapı sektöründeki en geniş tabanlı ürün portföylerinden biri ile çıkacak.

Yeni oluşumda, çift cam / otomotiv / marin endüstrilerine ilişkin 'yapıştırma ve sızdırmazlık teknolojileri' alanında da Bostik’in global çizgisinin ve misyonunun aynen muhafaza edilmesi hedefleniyor. Bu doğrultuda 'çift cam macunu' konusunda sektör lideri konumundaki Çekomastik A.Ş., 12 - 15 Mart tarihlerinde düzenlenen Uluslararası 2009 İstanbul Pencere Fuarı’nda 'Bostik' markası ile yer alacak.
 
Bostik Türkiye'nin, geniş ve nitelikli ürün yelpazesine sahip dört önemli global ve yerel ticari marka ile (Bostik, Simson, Çekomastik, Meister) iç piyasada olduğu kadar ihracat alanında da önemli misyonlar üstlenmesi hedefleniyor.