Bostik, Yeni Nesil Akıllı Zemin Sistemlerinin Lansmanını Yapı Fuarı’nda Yaptı



Endüstriyel üretim, inşaat ve tüketici pazarlarının önde gelen küresel markası olan Bostik, Yapı Fuarı - TurkeyBuild İstanbul'da Yeni Jenerasyon Zemin Sistemleri Grubunun lansmanını yaptı. Ziyaretçiler, Bostik H785 High Tack (ultra güçlü ve anında yapışan hibrit yapıştırıcı), Bostik P795 Seal’N’Flex Premium (yapı, genişleme ve yaya kaldırımlarındaki derzlerde sızdırmazlık sağlayan yeni nesil poliüretan mastik), Bostik Construction (oxime esaslı, iç ve dış mekânda çok amaçlı kullanım için uygun, sınırsız renk seçeneği sunan nötral cephe silikonu) ve panel yapıştırmada kullanılan Bostik PanelTack üçlü sistem gibi pek çok ürünü uzmanlar eşliğinde deneme fırsatı buldular.

Ürünlerin detaylı bir şekilde uygulanabildiği demo stantlar hazırlayan Bostik Türkiye, doğru ve nitelikli bilgiler ile verilen eğitimlerin en önemli değerlerinden biri olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Hem Duvar&Zemin Grubu hem de Sızdırmazlık ve Yapıştırıcı Grubunun ürün tanıtımlarına global Bostik Academy teknik ekibinden Michael Dekker, Tamara Aarts ve Pedro Paredes de destek verdi.

Bostik Türkiye Yapı Fuarı 2022 Uygulama

Fuar söyleşileri kapsamında, Bostik Pazarlama Direktörü Bilgehan Türkkan ve Bostik Ürün Müdürü Ece Han Marmara “Yeni Jenerasyon Zemin Sistemleri” konulu sunumlarını gerçekleştirdiler. Bostik Pazarlama Direktörü Bilgehan Türkkan: “Bir iş geliştirme platformu olarak gördüğümüz yapı fuarlarında yer almayı önemsiyoruz. Grubumuzun 2024 stratejileri doğrultusunda, marka kimliğimizde bulunan elementlerin tanıtım ve değişim sürecini hedef kitlelerimizle paylaştık. Özellikle yeni Yapıştırma ve Sızdırmazlık  sistemlerimize odaklandık. Bostik olarak sergilediğimiz tüm ürün grupları, birçok yerli ve yabancı katılımcının ilgi odağı oldu. Gerek yurt içine gerek yurt dışına yönelik, yeni iş ortaklıklarının öncüsü olacak önemli görüşmeler yaptık. 6 yıl aradan sonra Yeni Jenerasyon Zemin Grubumuzun lansmanını yapıyor olmak heyecan verici idi.” dedi.

Bostik Türkiye Ekibi Yapı Fuarı 2022

*

Arkema Şirketi Olan Bostik Hakkında

Bostik, Endüstriyel üretim, İnşaat ve Tüketici pazarlarında önde gelen küresel yapıştırıcı uzmanıdır. Bir asırdan fazla bir süredir, insanların günlük yaşamlarında karşılaştıkları güçlüklere, daha akıllı ve uyumlu yenilikçi yapıştırıcı çözümler geliştirmektedir. Beşikten mezara, evden ofise, Bostik akıllı yapıştırıcıları her yerde bulunabilir. Şirket, 2,1 milyar euro’luk cirosu ve 6 bin çalışanıyla 50’den fazla ülkede faaliyette bulunmaktadır.

Bostik Türkiye de, yapı ve endüstri sektöründe sızdırmazlık, yapıştırıcı ve yapı kimyasalları alanlarında çok güçlü bir marka olmakla beraber çok geniş bir ürün portföyüne sahiptir. Bostik’in, İnegöl ve Çorlu’da birer üretim tesisi bulunuyor. www.bostik.com

Arkema Hakkında

Bir malzeme tasarımcısı ve yenilikçi çözümler üreticisi olarak Arkema, malzemeleri şekillendirerek yeni kullanım alanları yaratır. Dengeli iş portföyümüz, yüksek performanslı malzemeleri, endüstriyel ihtisasları ve kaplama çözümlerini kapsamaktadır. Dünyaca tanınmış markalarımız hizmet verdiğimiz pazarların liderleri arasındadır. 2019 yılında 8,7 milyar euro 'luk cirosu ile dünya çapında yaklaşık 20 bin çalışanıyla 55 kadar ülkede 144 üretim tesisi ile faaliyet göstermektedir. Tüm ortaklarımızla aktif işbirliği taahhüt ediyoruz. Kuzey Amerika, Fransa ve Asya'daki araştırma merkezlerimiz, biyo-esaslı ürünler, yeni enerjiler, su yönetimi, elektronik çözümler, hafif malzemeler ve tasarım, ev verimliliği ve yalıtım alanındaki gelişmelere odaklanmaktadır.