Bostik'te Yeni Dönemin Gücü Yapı Fuarı'na da Yansıdı

Mehmet Aksun

Fransız Total Group bünyesinde yapı, yalıtımlı cam, marin, otomotiv, ambalaj ve hijyen endüstrilerine yönelik kimyasallar, harçlar, yapıştırıcılar ve sızdırmazlık ürünleri geliştiren Bostik, 9 ayrı ürün grubunun sergilendiği standıyla 32. Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’na katıldı. 3. Salondaki 3271 nolu standında ürün gruplarının uygulamalı halleriyle ziyaretçilerini ağarlayan Bostik, özellikle Türkiye’deki yeni yapılanma sonrası sektörde daha da güçlenen imajını fuarda görücüye çıkardı.

MS polimer esaslı ürünler büyük ilgi gördü

1970'lerin sonunda Japonya'da geliştirilen ve 1986’dan itibaren Avrupa’da ilk kez Bostik tarafından uygulanan MS Polimer Teknolojisi, fuarda ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği ürünlerin başında geldi. Solvent, silikon, izosiyanat ve bitüm içermeyen, yeni jenerasyon MS Polimer esaslı ürünler, sağlıklı bir çalışma ortamı sağlaması ve çevre ile uyumlu olması nedeniyle tercih ediliyor. MS Polimer’ler; astar gerektirmez, nemli yüzeylerde kullanılabilir, yüksek yapışma özelliği, iç ve dış kullanıma uygun olma, UV dayanımı, kimyasallara karşı dayanıklılığı ve boyanabilme özelliğine sahip olması nedeniyle sektörün tercih ettiği ürünlerin başında geliyor.

Mehmet Aksun: Gördüğümüz ilgiden memnunuz

Tekbau A.Ş. ve Çekomastik A.Ş. genel müdürlüklerini eş zamanlı olarak sürdürerek Bostik Türkiye'nin yeniden yapılanmasına önderlik eden Mehmet Aksun, söz konusu yeni oluşumla birlikte, kuru harçlar, yapı kimyasalları, sızdırmazlık ürünleri ve yapıştırma teknolojileri alanlarında en geniş tabanlı ürün portföyünü oluşturduklarını belirtti. Yaratılan bu gücün ürünlerini, fuarda sergilemekten dolayı memnun olduğunu ifade eden Genel Müdür Aksun, “Gördüğümüz ilgiden dolayı çok mutluyuz. Yapıştırma, yapı kimyasalları ve sızdırmazlık teknolojileri alanında Bostik’in global çizgisini muhafaza ederek Türkiye’deki hedeflerimize hızla ulaşacağız” dedi.