Boyada Son Moda ALLIGATOR, Mimarlar Odası 50.Yıl Sempozyumu'na Sponsor Oldu



Mimarlar Odası'nın 50. Yıl Sempozyumu 9-10 Aralık 2004 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi'nde Alligator sponsorluğunda gerçekleştirildi. Toplam beş oturumun gerçekleştiği sempozyum ünlü mimarları bir araya getirdi.

Dekorasyon trendlerinin öncüsü ve boyada son moda olan Alligator ürünlerinin tanıtıldığı standta Aydın Boysan, Doğan Tekeli gibi ünlü mimarların yanı sıra Mimarlar Odası başkanı Oktay Ekinci ağırlandı.

Avrupa'da tam 45 yıldır, yaşadığı mekanı kalite ve zevkle yaratmak isteyenlerin tercihi olan Alligator, Türkiye'de dekorasyonda yaratıcı çözümler arayanlar için farklı bir bakış açısı getiriyor.

Alligator ile dekorasyonda yeni bir trend, yeni bir anlayış: Alligator Renk Atölyeleri

Alligator Renk Atölyeleri, Türkiye'ye büyük bir yenilik sunuyor. Renk Atölyelerinde, Alligator'e ait tüm ürün ve hizmetler bir arada sunuluyor. Konusunda tecrübeli, tüketiciyle aynı dili konuşan uzman personele sahip Alligator Renk Atölyeleri'nde, yapının iç ve dış mekanıyla ilgili tüm projeler için boya ve renk seçimi yapılabiliyor; seçilen renkler, daha doğru karar verebilmek için, bilgisayar yardımıyla projeye uygulanabiliyor. İstenilen rengin istenilen miktarda anında özel olarak üretildiği Alligator Renk Atölyeleri'nde çalışan mimari ekipler, farklı trend ve stil önerileriyle proje sahiplerine yapı ve dekorasyonla ilgili her konuda destek oluyor. İstenirse, sertifikalı Alligator Uygulama Ekibi'nden destek alınabiliyor.

Alligator, özel dokulu ve efektli boyalarıyla, Türk boya sektöründe bir çığır açıyor. Tüketici sağlığını ön planda tutan, kurşunsuz - aromatsız ve hijyenik ürünlerini de Türk pazarına sunan Alligator; mat, yarı mat ve ipeksi mat boyalarının yanı sıra, özel dokulu ve efektli boyalarıyla da yaratıcı çözümler sunuyor. Avrupa kalite standartlarına uygun üretilen Alligator, maksimum silinme ve maksimum dayanıklılık gücüne sahiptir.

Alışılmış boya satış noktalarına yönelik beklentilerin çok ötesinde, farklı ve üstün hizmet anlayışı ile Alligator Renk Atölyeleri herkesi bekliyor.