Boyalık’ta Denizle Bütünleşen Bir Proje: Mi’Costa Boyalık Residences



SUV Yapı tarafından Çeşme Boyalık Koyu’nda yapımına Aralık 2010'da başlanan denize sıfır 24 rezidans dairesi ve 6 villadan oluşan Mi’Costa Boyalık Residences projesi, Haziran 2012'de sakinlerine teslim edilecek. Proje, Uras - Dilekci tarafından bir yelkenli güvertesinden esinlenilerek ve doğanın renklerini en iyi yansıtan beyaz esas alınarak tasarlanmış. 5 kat yüzde 99 imar izni olmasına rağmen, doğal yapıyı bozmayan ve 3 kata yayılan, yüzde 60 imar ile ‘nefes alan, hayat veren bir proje’ olarak planlanan Mi’Costa’da tüm rezidanslar tefrişatlı olarak satışa sunuluyor.



SUV Yapı ortakları, Çeşme’ye verdikleri değeri yansıtan, çocukluklarının geçtiği koyda, eşsiz doğanın hak ettiği bir proje yaratma hayali ile yola çıktıklarını ve böyle bir yapının altında SUV imzasının bulunmasından da ayrıca mutluluk duyduklarını belirtiyorlar.



Lüksü doğallıkla harmanlayan Mi’Costa Boyalık Residences’ta, sadece kendi sakinlerine ve onların misafirlerine hizmet verecek restaurant ve barlar, SPA merkezi, spor salonu, açık ve kapalı havuzlar, termal jakuzi; bir otel konforunu sunan resepsiyon hizmetleri de bulunuyor. Yazın tadının doyasıya yaşanması için her rezidans dairesinin önünde geniş teraslar, her villanın önünde yemyeşil bahçeler bulunuyor.

Ayrıca energy saver sistemi, deniz suyunun kullanım suyuna dönüştürüldüğü osmos teknolojisi gibi çevreye duyarlı teknik donanımlar da mevcut. Rezidans sakinlerine ait 2’şer araçlık kapalı otopark ve 24 saat gözetim yapan güvenlik sistemi de Mi’Costa’nın sunduğu diğer ayrıcalıklar. Mi’Costa sakinlerinin kullanımına ayrılmış kumsalı ve tik iskelesiyle de denizin ve güneşin tadını kendi özelinizde, sevdiklerinizle geçirmenize olanak sağlıyor.