Boydak Holding 2011'de 475 Milyon Dolarlık İhracat Yaptı



Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, yurtdışında 150 ülkeye mobilya ihraç ettiklerini belirterek, ''Dünyada ekonomik kriz yaşansa da biz bunu fırsata çevirmenin gayreti içerisindeyiz'' dedi.
Boydak, Kadirli ilçesi Adana Yolu üzerindeki mağazalarının açılış töreninde yaptığı konuşmada, her geçen yıl büyüdüklerini ifade ederek, açılışlara yetişemediklerini anlattı.
    
Geçen yıl 475 milyon dolarlık ihracat yaptıklarını anımsatan Boydak, şöyle devam etti:
    
''Türkiye'de en çok satan ilk 5 mobilya markası arasına girdik. İhracatımızı bu yıl 550 milyon dolara çıkaracağız. Türkiye genelinde 833 ve Çukurova bölgesinde 50'nci mağazamızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışlara yetişemiyoruz. Artık hızla yurtdışına açılıyoruz. Dünya genelinde 150 ülkeye mobilya ihraç ediyoruz. Dünyada ekonomik kriz yaşansa da biz bunu fırsata çevirmenin gayreti içerisindeyiz. Ekip olarak tüm fuarlara katılarak, yenilikleri değerlendiriyoruz.''
    
Yükseller Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Mehmethan Yüksel ise bölgede en kaliteli ürün ve en iyi hizmeti vermek için yola çıktıklarını belirterek, 5'nci şubenin açılışı ile 70 kişiyi istihdam ettiklerini, hedeflerinin 10 bin 500 metrekare kapalı alanı olan mağazayı 15 bin metrekareye çıkarmak olduğunu söyledi.