Braas Çatı Sistemleri, Sıradışı Çatılara Sahip Olmak İsteyenler için Olympos Ateşi’ni Sunuyor



Braas Çatı Sistemleri, Türkiye’de faaliyete başladığı ilk günden bu yana; uzun ömür ve yüksek performans için farklı ürün grupları ile çatıyı çözümlenmesi gereken bir sistem olarak ele alıyor. Çatıların işlevselliği haricinde, estetik açıdan da yapılara değer katabilmesi ve yapıların bulundukları çevre ile daha barışık ve uyumlu olabilmesi için farklı renk, doku ve profillerde çatı kaplama örtüleri geliştirerek, tüketicilere bilinçli tercihler yapabilme imkânı sunuyor.



Renklerin Gökyüzüyle Dansı: Olympos Ateşi®
 
Braas, sahip olduğu özel ve farklı dokusu ile çatılarda dikkat çeken Diva Serisi’nin son ürünü Olympos Ateşi® ile yine alışılmış kalıpların dışına çıkıyor. İsmini efsanevi Olympos Dağı’ndan alan Olympos Ateşi®, normal üretim süreçlerinden farklı olarak özel bir yüzey uygulama yöntemine tabi tutuluyor. Bu sayede, Olympos Ateşi’nin portakal yüzeyli özel dokusu, gün içerisinde güneşin değişik açılarına göre çatılarda farklı renk algıları ve gölge efektleri yaratıyor. Olympos Ateşi’nin granit gri üzerine ateş kırmızısı renk kombinasyonu adeta gökyüzüyle dans ediyor.

Braas’ın İtalya’daki dizayn ofislerinde özel olarak tasarlanan Olympos Ateşi’nin, alışılmışın dışına çıkmak, sıra dışı ve çarpıcı çatılara imza atmak isteyenlerin ilk tercihi olması bekleniyor.