BTicino'dan Saydam Cazibe; Light Kristal




İtalyan zerafetini özel tasarımları ile birleştiren dünya markası Bticino, mekan tasarımlarının vazgeçilmez detayları olan anahtar priz serileri ile farklılaşıyor. Şeffaflık temasının işlendiği Light serisinde yer alan Kristal modelinde herkes görmek istediği anahtarı, Bticino kalitesi ile görecek.


Bticino ile ev ve iş yerlerinde güzelliğin gizli yüzü keşfediliyor. Her zevke hitap eden anahtarlar, zerafet ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Saydamlık temasının işlendiği ürün, her mekana uyum sağlama özelliği ile de ayırt edici detaylar içeriyor.

İtalyan imzası taşıyan dünya markası Bticino ile duvarlarınızın eğlenceli yüzü ortaya çıkıyor. Hayal gücünüz ve zevkinize göre kapladığınız duvarlara monte edeceğiniz şeffaf çerçeve ve anahtarlar, Bticino farkını gözler önüne serecek. Kristal modeli ile, anahtarların ve çerçevelerin şeffaflığı zevke uygun duvarlarla birleşiyor. Bu sayede duvar kağıdınızı sevdiğiniz resim, fotoğraf, çiçek motifi yada hayranı olduğunuz sanatçının resmi ile detaylandırırken, Kristal modelinin şeffaflığı sayesinde de farklı ve özel bir zevki yaşayabilirsiniz.