BTM POLYPLAN WD Su Deposu Yalıtımında Pratik,Uzun Ömürlü ve Sağlıklı Çözüm



Su depoları, yapılarda genel kullanım veya içme suyunun depolanması ve yapıya suyun dengeli dağılımının sağlanması amacıyla yapılmış hacimlerdir. Deprem veya yapının oturmasından kaynaklanan yüzey çatlakları, depolarda su kaçaklarına sebep olarak donatı korozyonu ve yapının betonarmesinde geri dönülemeyecek hasarlar yaratır, bu nedenle de hayati tehlike oluşturur.
 
Eski veya yeni tüm su depolarının içten yalıtımı için kullanılan BTM Polyplan WD, plastize PVC esaslı, EN 13967 standartlarına uygun, tek renkli (mavi) homojen bir yapıda olan sentetik bir membran. Otomatik hava kaynak makineleri ile uygulanan BTM Polyplan WD, içme suyu uygunluk belgesine ve uzun ömürlü antibakteriyel bir yapıya sahip. BTM Polyplan WD, bu özelliği sayesinde suyun içinde yosun ve mikroorganizma oluşturmuyor, suyun renginde ve kalitesinde değişiklik yapmıyor.
 
1,5 mm ve 2 mm kalınlıklarında üretilen BTM Polyplan WD, binalardaki içme suyu depolarından fabrikaların kullanım suyu depolarına kadar farklı alan ve metrajlarda kullanılıyor.