BTM standı mimarisi ve ürünleriyle dikkat çekti

BTM, 33.Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2010’a 3’üncü salonda kurduğu 140 m2’lik stant ile katıldı. BTM standının kurulduğu 3’üncü salonun tümü, tavandan asılan BTM bayraklarıyla süslendi.

BTM Genel Müdürü Cem Baki Sinal, BTM standının gerek mimari yapısı gerekse BTM tarafından geliştirilen ve stantta sergilenen BTM Shingle ve BTM Botanik ürünleri ile dikkat çektiğini, fuar boyunca çok sayıda BTM bayisi, yerli ve yabancı müşteri ile yerli yabancı müşteri adaylarının standı ziyaret ettiğini söyledi. BTM’nin Türkiye’de yaygın bayi ağı ve yüksek yurtdışı satışı olan bir şirket olarak fuarı en iyi şekilde değerlendirdiğini belirten Sinal, şöyle devam etti:

“Bizim açımızdan çok önemli olan Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul’a 33. kez katıldık. Fuar boyunca birçok yararlı görüşme yaptık. İran, Türkmenistan, Kazakistan gibi ülkelerden gelen ziyaretçilerin ilgisi bizi memnun etti. Bu bağlamda ihracat ve marka bilinirliği açısından da fuarın başarılı geçtiğini söyleyebiliriz. Fuar boyunca Türkiye’nin her tarafından gelen bayilerimizin sıcak ilgisi de bizi mutlu etti. Bayilerimize bugüne kadar verdiğimiz desteği devam ettireceğimizi, yeni eğitimler, danışmanlık destekleri ve ürünlerle son kullanıcılara daha iyi hizmet vermeyi sağlayacağımızı söyledik. Gelecek yılda Yapı Fuarı’nda olacağız.”