Bu Ay-yıldızı Tüm Dünya Görecek



Tuzlaya kurulacak sosyal tesis, Google Earth'te Ay-yıldız şeklinde gözükecek

Tuzla, beş yıldız konforunda dev bir sosyal tesise kavuşuyor. Tuzlalıların hafta sonlarını aileleriyle huzur içerisinde geçirebilecekleri Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri hızla tamamlanıyor. Yapımına 2009 yılında başlanan ve 2 bin 200 metrekare kapalı alana kurulu Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri, Haziran sonu hizmete girecek. Ay-yıldız şeklinde tasarlanan kompleks içerisinde; 120 metrekarelik restaurant, kafeterya, konferans salonu, spor salonu, yürüyüş parkurları ve nikah salonu yer alacak.

Halkın hizmetinde olacak

Tuzla'nın bir sahil kenti olmasına rağmen büyük bir sosyal tesisi olmadığını vurgulayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, söz konusu projeyle bu eksikliğin giderileceğini söyledi. Sosyal tesis tamamlandığında Tuzlalıların hafta sonlarını burada değerlendireceğini belirten Başkan Yazıcı, " Belediye olarak sahilleri halkın hizmetine açmaya kararlıyız. Vatandaş ailesiyle birlikte bu tesislere gelecek, sporunu, yürüyüşünü yapacak, yemeğini yiyip sonra da huzur içerisinde evine gidecek " dedi.

Beş yıldızlı otel hizmeti

İstanbul'un en güzel sahil şeridinde yapılan tesisin Tuzlalılara kaliteli ve ucuz hizmet vereceğini belirten Yazıcı, tesisin aynı zamanda Google Earth'ten Ay-Yıldız şeklinde görünen tek yapı olduğunun da altını çizdi. Yazıcı, tesisin tamamlanmasının ardından beş yıldızlı otel konforuyla işletileceğini ifade etti.