Bu Fuara Uğramadan Ev Almayın



Ezgi-A Fuarcılık tarafından düzenlenen HABEV (Her Aileye Bir Ev Fuarı) yine alıcı-satıcı ve finans kuruluşları üçgenini tek bir çatı altında buluşturuyor.

Emlak sektöründe mortgage’nin de devreye girmesiyle son dönemde yaşanan canlanma Türkiye genelinde her geçen gün yükselen bir ivme ile konut projelerine de hız kazandırdı. Yaşanan bu gelişmeler ise bu projelerin, ev sahibi olmak isteyen tüketici ile buluşmasını da gündeme getirdi.

Ev sahibi olmak isteyenlerin Türkiye’deki tüm konut projelerini görerek bilgi edinebilecekleri, bütçelerine uygun kredi ve ödeme koşullarını öğrenebilecekleri HABEV 2. Konut-İşyeri-Emlak ve Kredilendirme Hizmetleri Fuarı Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda kapılarını açıyor.

Gayrimenkul sektörünün altın çağını yaşadığı bu dönemde Ezgi-A Fuarcılık tarafından düzenlenen organizasyonda hedef, ihtiyaç sahiplerine anında cevap verebilmek.

Fuar, köprü vazifesi görecek
Firmalar son teknoloji ile sağlıklı kentleşmeye uygun geliştirdikleri projelerini fuarda sergileme imkanına sahip olurken, fuar alanı içinde üç boyutlu maketler üzerinde evini beğenen tüketici aynı yerde bulunan finans kuruluşuna da giderek bütçelerine uygun kredi koşulları hakkında da bilgi sahibi olabilecek.

Fuarda ziyaretçileri konut tipleri açısından farklı çeşitler beklerken kullanabilecekleri banka kredisi ile de anında ev hayallerini gerçeğe dönüştürecekler. İstanbul dışında Avrupa-Asya birleşiminde Avrasya’daki konut projelerinin de sahne alacağı fuarda sahil şeridindeki yazlıklarda görücüye çıkacak.

Türk emlak sektörünün kalbinin attığı bir platform olarak hizmet verecek fuar,
HABEV, 2. Konut-İşyeri-Emlak ve Kredilendirme Hizmetleri Fuarı, alıcı ve satıcıya bir araya getirerek gayrimenkul piyasasında yaşanan ivmenin daha da hareketlenmesini sağlayacak ve ev edinme alanında bir değişime sahne olacak.

Fuarın ilk edisyonunda Ağaoğlu, Soyak, Tekçelik, Teknik Yapı, Varyap Varlıbaşlar gibi ünlü firmaların katılımcı olarak yer alırken, fuarın ikincisinde de yine marka firmalar, marka projeleriyle yer alacak.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.