“Bu Makaleyi Okuyan ve Bricscad Alımına Karar Veren Kullanıcılara Mayıs Sonuna Kadar Yüzde 10 İndirim”



MechSoft Mekanik ve Bilişim Çözümleri, mekanik ve yazılım teknolojileri alanında faaliyet gösteriyor. Firma bünyesinde; CAD/CAM Yazılımları, Mekanik Mühendislik Geliştirme,  Java EE Yazılım Geliştirme ve Doküman Yönetim Sistemi Grupları olmak üzere farklı çalışma grupları bulunuyor. Türkiye ana dağıtıcılığını yaptığı ürünlerle beraber geliştirdiği yazılımları yurtdışına da ihraç eden bir teknoloji firması olan MechSoft Mekanik ve Bilişim Çözümleri, sadece ürün satan bir şirket profilinden ziyade, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik en uygun çözümü sunmayı ve sonrasında da tüm teknik desteğini vermeyi hedef ediniyor.

CAD/CAM Yazılım Grubu faaliyetleri

Firma bünyesinde bulunan CAD/CAM Yazılım Grubu, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik en uygun CAD/CAM çözümlerini fiyat avantajlı şekilde sağlamaya çalışıyor. Ürünleri arasında ise, Alibre Design, Bricscad, Thinkdesign ve hyperMill bulunuyor. Asıl önemli olanın, “sadece ürün sağlamak değil, aynı zamanda ürünün verimli bir şekilde kullanılmasını sağlamak” olduğunu düşünen MechSoft Mekanik ve Bilişim Çözümleri, her türlü eğitimi ve teknik desteği müşterilerine öncelikli olarak sunuyor. Firmanın, müşterileri tarafından başarılı bulunmasının ve tercih edilmesinin nedeni de, fiyat avantajlı ürünlerinin basit ve ihtiyaca yönelik kullanılabilirliğiyle birlikte kendilerine sunulan hızlı ve yerinde teknik destek.

Yapı sektörünün en çok dikkatini çeken MechSoft Mekanik ve Bilişim Çözümleri ürünü: Bricscad

Bricscad, şu anda .dwg cad yazılımı olarak hem Windows hem de Linux ortamında çalışan MechSoft Mekanik ve Bilişim Çözümleri’nin bir ürünü. Bricscad’in dünya’da yüzbinlerce, Türkiye’de ise binlerce kullanıcısı bulunuyor. Firmanın verdiği kaliteli teknik destek, yakın ilgi ve Bricscad’in yetenekleri sayesinde kısa zamanda çok başarılı mesafeler kaydeden firma yetkilileri Bricscad’ın, şu anda yüzlerce referansı olan ve binlerce kullanıcı tarafından tercih edilen bir ürün haline geldiğini ifade ediyor.  

Bricscad, uygun fiyat seçeneğiyle birlikte kullanıcılara performans, stabilite, yepyeni özellikler ve mükemmel teknik destek sunuyor. Ayrıca, Bricscad tamamen kendi yüzlerce geliştiricisi tarafından yazılan bir ürün. Bricscad, hem Windows hem de Linux ortamında çalışan ilk .dwg CAD yazılımı. Kullanıcılar, örneğin Lisp dosyalarını hiçbir değişiklik yapmadan Bricscad’de açabiliyor.

Bricscad’in 3 farklı sürümünün temel farkları

Bricscad, Classic, Pro ve Platinum olarak sunuluyor. Bricscad Classic, 2 boyutlu ancak kullanıcılarının 3 boyutlu çizimleri de açabilmesini ve orbit yapabilmesini ve Lisp dosyalarını çalıştırabilmelerini sağlıyor.

3 boyutlu versiyon olan Pro ise müşterilerin render özelliğini kullanarak fotogerçekçi görüntüler almasını sağlıyor. Platinum ise Pro özelliklerine ek olarak parametrik 3 boyutlu modelleme ve mekanik parça kütüphanesi içeriyor.

“Alternatif değil, Rakip!”

Bricscad ile ilgilenen kullanıcılar firmanın websitesi üzerinden, bütün özelliklere sahip Bricscad sürümünü 30 günlük ücretsiz deneme sürümü olarak indirebiliyor. İndirilen sürümde ise Platinum özellikleri de dahil olarak bulunuyor. Tek lisans satış fiyatları, Bricscad Classic için 425€, Bricscad Pro için 560€ ve Bricscad Platinum için de 710€. Ayrıca, bu makaleyi okuyan ve Bricscad alımına karar veren kullanıcılara Mayıs sonuna kadar yüzde 10 indirim uygulanacak. Tek yapılması gereken firmayı aradıklarında, yazımızdan haberdar olduklarını ve firmanın “Alternatif değil, Rakip!” sloganını belirtmek.

İletişim Bilgileri
Bricsys Türkiye
MechSoft Mekanik ve Bilişim Çözümleri
A: Çetin Emeç Blv. No: 41/11 Çankaya ANKARA
T: (0312) 482 59 49
F: (0312) 482 54 39