Bu Otel Dubailileri Bile Kıskandıracak



Özkar İnşaat Antalya'da geçtiğimiz Mayıs ayında hayata geçirdiği Calista Luxury Resort oteli basına tanıttı. Bir gecelik konaklama bedeli 200 euro, yüksek sezonda ise iki kişilik odada tek kişi fiyatı 750 YTL olan Calista Luxury Resort, 150 milyon YTL'lik bir yatırımla hayata geçirilmiş bir proje.

Türkiye'nin Burj El Arab'ı
Özkar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özdoğan, 600 odalı 1200 yataklı otellerinin, Mayıs ayından itibaren hizmet verdiğini söyleyerek, otele gelen müşterilerinin Calista'yı dünyanın en görkemli otellerinden gösterilen Dubai'deki Burj El Arab'dan daha çok beğendiklerini söylediklerini belirtti. Özdoğan, "Biz de Türkiye'nin Burj El Arab'ıyız. Calista'nın anlamı en güzeli demek" diye konuştu. Ankara'da da Calista benzeri bir otelin önümüzdeki mart ayında inşaasına başlayacaklarını söyleyen Özdoğan, "Bu otelimizi ABD'li Huller Grup ile hayata geçireceğiz. Ayrıca Grup olarak enerjide faaliyetlerimize devam edeceğiz. Ayvalı Barajı'nın ihalesini yapı işlet devret modeliyle aldık. Nükleer enerji ile de ilgileniyoruz. Enerji dağıtım ihalelerine de katılacağız" şeklinde konuştu.

Calista Luxury Resort'un Genel Müdürü Ali Kızıldağ, "Dünyada ilk kez 'a'la carte all inclusive' herşey dahili biz yarattık. A'la carte all inclusive'de müşteriye özel hizmet var." dedi.

Tasarımı ünlü İngiliz Solano firmasından
Calista Luxury Resort, Antalya Belek'te, 120 bin m2 alana kurulmuş. Dünyanın en farklı otel projesini hayata geçirerek bu anlamda Türkiye ve Dünyada ilk sıralara yerleşen Calista'nın, dış mimarisi Almanya'nın en önemli mimarlık şirketlerinden olan GMP, iç mimari dizaynı ise ünlü İngiliz firması olan Frank Solano tarafından yapıldı. Calista'da doğayla 360 derece kesintisiz iletişim sağlanmış durumda. Calista Luxury Resort'ta, misafirlerin tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri için her ayrıntı düşünülmüş.