Bu Projede Evler Kendi Elektriğini Üretiyor



GölMahal’da yaşama sayılı günler kaldı. Yalçınlar Group tarafından hayata geçirilen proje Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu imzası taşıyor. Güneş panelleri ile GölMahal kendi elektriğini kendisi üretiyor. Bu elektrik sosyal tesislerde ve ortak alanlarda kullanılarak aidatları önemli oranda minimize edecek. Sıcak su da her villada bulunan güneş enerjisi panelleri ile elde ediliyor.

Villalarda özel tasarım çatıdan bodruma kadar inen iç bahçe gün boyunca maksimum gün ışığından faydalanmanızı sağlıyor. Ayrıca yağmur sularının bu alandan arıtma tesisine geçişini sağlıyor ve toplanan su biyolojik arıtmaya tabi tutularak yeniden kullanıma veriliyor. Her villanın çatısında bulunan güneş kolektörleri ile herhangi bir maliyet olmaksınız sıcak su sağlanıyor.

Yüzde 40 tasarruflu

Doğalgaz kullanılmayan GölMahal’de ısınma, ısı pompası ile sağlanıyor ve doğal gaza göre yüzde 40 tasarruf ediliyor. Dolayısıyla çevreye karbon salımı yapılmıyor ve çevre kirliliği yaratılmıyor. Isı pompası yazın da villalarda serinletmeyi sağlıyor. Gölmahal’de ayrıca, merkezi klima ve fan coil sistemi de yer alıyor.

92.470 metrekarelik bir alanda 38 villadan oluşan projede fiyatlar, şerefiyesine göre 1.295.000 Dolar’dan başlıyor.120 aya kadar vade seçeneğinde 17.779 TL taksit imkanı sunan kampanyada, KDV’nin yarısı da tüketiciler adına Yalçınlar Group tarafından ödeniyor. Projede10 bin metrekarelik ortak kullanım alanında tenis kortları, açık ve kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı sauna, buhar banyosu, fıtness salonu, oyun parkı, restoran ve kafesi bulunan bir de sosyal tesis yer alıyor. Ayrıca, 4 bin  metrekarelik alanda içinde çocuk parkı bulunan rekreasyon alanı, site ortasında gölet, 700 kw jeneratör, su deposu, artezyen kaynağı, paratonerler ve yangın hidrantları da bulunuyor.